1. moonyock's Avatar
    Hey guys I'm trying to switch a media card from my girlfriends env to her curve. When I put the card in nothing shows up on the berry but it is showing on the lg. Do I have to reformat the card and if I do that will the media on the card be erased? Thanks for any help

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-08 09:58 PM
  2. amazinglygraceless's Avatar
    If you can, copy the contents (using the LG) to the PC. Put the
    card in the BlackBerry and format it. Once that is done copy the
    contents from the PC to the BlackBerry.
    10-30-08 10:01 PM
  3. rarud's Avatar
    My card read fine w/o formatting coming from the Voyager. Took me a few times inserting it before it read it though.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-08 10:54 PM
  4. moonyock's Avatar
    My card worked as well. For some reason her card is not working. For example the ringtones are showing up but when you preview them they preview as something completelt different normally bb notifier2. Any idea what might be causing this problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-08 11:06 PM
  5. moonyock's Avatar
    Formatted again and it seems to be working now

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-30-08 11:12 PM
  6. BlackBerry6803's Avatar
    I had issues going from the dare to the curve. Video player wouldn't work right, ringtones would download and save but wouldn't play from card, copied contents from card to comp and then formatted in curve and now it works great. Loaded stuff back on and into right folder and like I said, works great. Helps to have a usb card reader or built in reader in your computer.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-31-08 12:38 AM
  7. moonyock's Avatar
    So here's the update. When I loaded just the picrures and any mp3 tones onto her card everything would show up and work fine. However if I loaded any of her other ringtones most of which were midi files the whole thing would crap out. The pics wouldn't show up and the rings would play incorrectly. Any idea why this is? Does the curve media player not recognize midi?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-31-08 09:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD