1. davisgq's Avatar
    Hello everyone. Wondering if any Verizon Classic owners are having trouble with YouTube? Using the 4G network, whenever I try and connect, I get a "Media Error: This media is loading very slowly. It may not be possible to play it with the current network connection." I re-booted the phone and the same error message appears. Don't know how long it's been like this or if anyone's aware of it. Not a huge deal as I typically view YouTube videos on my laptop or tablet, but there ARE those times where I might need to view a YouTube video on my phone. Up until a month ago, it was working fine.

    It DOES connect and works fast through Wi-Fi .

    Posted via CB10
    08-02-15 01:17 PM
  2. BBUniq01's Avatar
    Just tried it. Works fine.

    Posted via CB10
    08-03-15 03:55 PM
  3. kgbbz10's Avatar
    It's a Verizon issue, a very annoying one. Try switching your mobile network technology to global.
    You Tube media error-img_20150803_191059.png

    08-03-15 07:12 PM
  4. davisgq's Avatar
    Yup. Looks like they fixed it. Fast Tube is working normally again as well.

    Posted via CB10
    08-03-15 10:02 PM

Similar Threads

  1. How can I fix an unspecified error encountered [A:0x000000A2]?
    By shubham puri in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 02-18-18, 01:14 PM
  2. Can you still buy the 9900 (or 9930) in brand new condition?
    By tmarkt in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 18
    Last Post: 09-16-15, 05:24 AM
  3. Native linkedin error
    By mmarksx19 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-15, 11:21 AM
  4. Facebook server Error
    By celalagrili in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-15, 01:16 AM
  5. Error 403
    By John Villareal in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-15, 08:40 AM