1. Blackberry App Help's Avatar
    After reading emails on my phone all day, I go log onto my computer and it shows those same emails I have already seen on my phone as not read in my Gmail and Aol accounts. Vice Versa when I read them online and then go to my phone, notification is still there. Is this just a Blackberry (Classic) issue and there is nothing I can do? Not the end of the world but would be nice. Thanks for the help
    04-23-15 01:29 PM
  2. slagman5's Avatar
    I don't know, I use Outlook and it seems to sync just fine, not sure if your case is because there is something wrong with the phone or that it doesn't sync with gmail as well or something...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    04-23-15 01:44 PM
  3. Blackberry App Help's Avatar
    Hmm.... sounds like theres not setting or anything then.... Weird. Anybody else have this problem with Gmail?
    04-23-15 01:57 PM
  4. BCITMike's Avatar
    Hmm.... sounds like theres not setting or anything then.... Weird. Anybody else have this problem with Gmail?
    Yes, and same for my work accounts. My phone thinks there's like 500 unread messages but it should be more like 20. Even hours later. All accounts are imap.

    Posted via CB10
    04-23-15 02:15 PM
  5. Blackberry App Help's Avatar
    Dangit. Not that big a deal but one of those nitpicky things that bother me.
    04-23-15 02:18 PM
  6. kjjb0204's Avatar
    Is your gmail set up as pop3 or imap? It has to be on imap for two-way sync.
    04-23-15 07:09 PM
  7. Zeridialous's Avatar
    I haven't personally experienced this issue on either of the devices that we have here (a Classic and a Q5), however another user has posted something similar recently: http://forums.crackberry.com/blackbe...sport-1014805/

    Which software release do you have on your device? You can find this out by navigating to Settings > About.
    04-23-15 08:34 PM
  8. Blackberry App Help's Avatar
    Its actually now working... Weird, didn't work for the first week but almost as if the phone adapted and figured it out. Thanks again for the help everyone
    04-28-15 10:36 AM

Similar Threads

  1. LTE not enabling on Passport SQW100-1
    By bhrgvr in forum BlackBerry Passport
    Replies: 41
    Last Post: 05-27-15, 01:25 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-27-15, 11:58 AM
  3. Replies: 10
    Last Post: 04-23-15, 02:41 PM
  4. May not need app. WSJ just created a real nice mobile site.
    By prplhze2000 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-15, 12:21 PM