1. Christian Brunette's Avatar
    Anyone having problems with Bell Mobility LTE network, I'm stuck in HSPA+ and im near a bell tower? (PAY AS YOU GO) blackberry classic
    01-09-15 02:37 PM
  2. Alain_A's Avatar
    I'd you have a LTE sim card in it?

    Z 30
    01-09-15 05:05 PM
  3. Christian Brunette's Avatar
    I do have have an LTE nano sim in it, problem perhaps being as I'm with Bell Mobility Prepaid. Is that a barrier?
    01-09-15 05:32 PM
  4. bobshine's Avatar
    I do have have an LTE nano sim in it, problem perhaps being as I'm with Bell Mobility Prepaid. Is that a barrier?
    Virgin mobile or the legacy Solo Mobile?

    Posted via CB10
    01-09-15 05:50 PM
  5. mmmac's Avatar
    Pretty sure its because you're prepaid
    I have an unlimited data plan so they deny me LTE as well

    Posted via CB10
    01-09-15 06:17 PM
  6. Christian Brunette's Avatar
    Neither its Bell Mobility Canada Prepaid, I bought a blackberry classic cash and went prepaid because I didn't want anymore bills. I pay for 4 cell phones 2 which are mine and get very little use. But I still want my LTE.
    01-09-15 06:44 PM
  7. bobshine's Avatar
    Maybe it's HSPA only. You should check with Bell.

    Otherwise, if you haven't done so... make sure the APN is correct and the proper network is selected.

    Posted via CB10
    01-09-15 06:55 PM
  8. Christian Brunette's Avatar
    Sorry APN? How do I adjust that? It says blackberry.net
    Last edited by Christian Brunette; 01-09-15 at 07:06 PM. Reason: Wrong link
    01-09-15 07:01 PM
  9. bobshine's Avatar
    Sorry APN? How do I adjust that? It says blackberry.net
    It should be alright. You're on a prepaid blackberry plan?

    Posted via CB10
    01-09-15 07:31 PM
  10. Christian Brunette's Avatar
    Yeah I figured it out, I called prepaid technical support. Seems like all prepaid customers get the shaft when it comes to network speeds, they get bumped down to 3G speeds. Dam them oh well guess I'll just get the phone unlocked and go back on my Koodo account I guess back to the bills. Sadly
    01-09-15 07:57 PM
  11. Alain_A's Avatar
    They are freaking cheap those bast....d

    Z 30
    01-09-15 08:15 PM

Similar Threads

  1. Hotpot not working in Bahrain on Viva...
    By eabbq10 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-15, 05:25 AM
  2. BBM Messages Not Being Delivered
    By scrapmetal58 in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-15, 10:22 PM
  3. T-Mobile USA apps on Z30
    By cbvinh in forum T-Mobile
    Replies: 10
    Last Post: 01-10-15, 08:20 PM
  4. Android apps not working after 10.3.1.1154 via sachesi
    By b121 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-15, 08:27 AM
  5. Is there any smartwach/smartband working with BB 10 ?
    By tobian in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-15, 02:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD