1. DecisionHeight's Avatar
    Hi everyone!

    I've been using the Classic for about 4 months now and absolutely love it.
    However, for a couple of days now, I am experiencing something annoying:

    Sometimes when I open an app, the app opens but is minimized almost instantly and the hub opens up.
    When going back to the home screen, the app is there and I can use it.
    This only seems to happen, once I pick up the device after I haven't used it in a while.
    Afterwards everything works perfectly fine.

    Anyone experiencing this too?

    Thanks!
    05-18-15 02:53 AM
  2. Peterrrrr1's Avatar
    I've been experiencing the same thing with my q10. Must be a software issue.

    Posted via CB10
    05-18-15 08:04 AM
  3. DecisionHeight's Avatar
    Do you by any chance have the Hub Browser installed?

    Posted via CB10
    05-18-15 11:18 AM
  4. Peterrrrr1's Avatar
    I dont

    Posted via CB10
    05-18-15 11:19 AM
  5. Mausje75's Avatar
    Sometimes i have something like that to.. exept when i close the Hub and i want to open something else.. the Hub is reopening again.

    Posted via my awesome Classic
    05-18-15 12:09 PM
  6. Billy Bob Jimmy Joe's Avatar
    I have another thread regarding to something similar to this. It happens to me when I delete something in the hub and quickly go back to my previous app. It'll automatically minimize that app and bring the hub back open.

    Posted via BlackBerry Classic
    05-18-15 01:28 PM
  7. DecisionHeight's Avatar
    Yep, I can reproduce that too. Seems like the hub is still processing the 'Delete' Request and then jumps back when it's done.

    Posted via CB10
    05-18-15 03:13 PM

Similar Threads

  1. How to delete items from the hub?
    By trevorcroft in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-15, 07:40 AM
  2. Sound cloud no open
    By Alex Alex in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-15, 02:14 AM
  3. Colour setting at hub
    By yeo123 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-15, 09:53 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-15-15, 07:23 AM
  5. Gmail Business Email Not Arriving in Hub
    By Jason Byers in forum BlackBerry Classic
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-15, 09:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD