1. CrackBerry Question's Avatar
    I bought this phone a week ago. It had the same problem on OS 10.3.2.668 which it came with and updating to OS 10.3.2.2514 has not helped. I turn the phone off at night & when I turn it on in the morning, it has wiped everything as if I did a full security wipe. Is there a way to fix this or should I just return the phone? It also turns off the mobile signal so I have to go into settings and deactivate it each time.
    06-28-16 05:28 AM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Normally I'd say a wipe should fix any software issues.....

    I might would suggest trying an autoloader, but I think if you can return the phone that is probably the best idea.
  3. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Normally I'd say a wipe should fix any software issues.....

    I might would suggest trying an autoloader, but I think if you can return the phone that is probably the best idea.
    06-28-16 08:09 AM
  4. DudeManBud Man's Avatar
    Did you buy this Classic from Ebay? Also, was the seller mlg_venture? I believe there are more people within CrackBerry Forums that have had the same problem.
    07-30-16 04:01 PM

Similar Threads

  1. Replies: 114
    Last Post: 05-28-18, 02:07 AM
  2. Replies: 31
    Last Post: 07-01-16, 06:50 PM
  3. Is it a native BB10 app?
    By DamianWarS in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-16, 12:27 AM
  4. Locked out of my own phone?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-16, 01:15 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 06-27-16, 10:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD