1. lilituc's Avatar
    Does anyone have this problem? I get a lot of white screens and black screens on my Classic.

    I will get new message notifications, open the hub, and it's just white where the new messages should be for 5-10 minutes.

    Open the browser, get a white screen for 10-20 minutes sometimes.

    Open BBM, get a black screen for about five minutes.

    Open an Android app, get a black screen. They also just crash a lot.

    I restart at least once a day and this will happen even 15 minutes after a restart.

    Does anyone know how to solve these problems? TIA
    09-01-15 01:11 PM
  2. paulwallace1234's Avatar
    Wipe it, something is very wrong with your Installed OS.

    Which OS do you have installed BTW?
    09-01-15 01:32 PM
  3. CivilDissident's Avatar
    I agree with the 1st response, something is wrong with the OS. May I ask what version you are using? I have not had this issue at all with exception of the Android app issue, but even then it's minor vs what you're describing. Every now and then an android app throws a fit and the screen will black out while the conflict is worked out, but 30seconds tops is the extreme for me, certainly nothing near a min+ and never with BlackBerry apps or the HUB. I have 2 Classics, T-Mobile issued black and shopBB issue'd blue, neither have the issues you've entailed here.

    Posted via CB10
    09-01-15 01:46 PM
  4. lilituc's Avatar
    I keep trying to post the version and get this message: "This post has been automatically been marked as spam. Please revise your comment by removing links and any questionable material. If you are still having problems, please e-mail site support and include a copy of the comment."

    It's the latest one.
    09-01-15 03:30 PM
  5. paulwallace1234's Avatar
    I keep trying to post the version and get this message: "This post has been automatically been marked as spam. Please revise your comment by removing links and any questionable material. If you are still having problems, please e-mail site support and include a copy of the comment."

    It's the latest one.
    Screen shot it and attach the image
    09-01-15 04:31 PM
  6. lilituc's Avatar
    How do I attach an image to my reply? I don't see anywhere to.
    09-01-15 05:33 PM
  7. paulwallace1234's Avatar
    If you're on pc click the go advanced button next to post, then manage attachments
    09-01-15 06:04 PM
  8. lilituc's Avatar
    White screen/black screen-img_20150901_143259.png

    Aha, I was trapped in mobile jail.
    09-01-15 06:16 PM
  9. paulwallace1234's Avatar
    That's pretty new, I'd go back to to my first post, backup what you need and run a security wipe, usually does the trick
    09-01-15 06:21 PM
  10. lilituc's Avatar
    Huh, ok, what do I use to load the OS? Does it happen automatically? Thanks.
    09-01-15 07:00 PM
  11. paulwallace1234's Avatar
    Huh, ok, what do I use to load the OS? Does it happen automatically? Thanks.

    A security wipe just deleted files not the full os :P
    09-02-15 03:22 AM
  12. lilituc's Avatar
    Oh, right. I did that last night. I guess I'll see if it helps. Clearly didn't help the autocomplete - it changed changed last sentence to "I am am see"
    09-02-15 07:23 AM

Similar Threads

  1. Blackberry classic screen protector/ fingerprints?
    By Percy Marsan in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-15, 02:17 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-01-15, 10:03 AM
  3. Why does my screen show sending sms message?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-31-15, 08:49 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-31-15, 05:03 PM
  5. How can I recover my black.net password?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-15, 04:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD