1. khlover520's Avatar
    I have the Classic on tmobile and I can't seem to get the visual voicemail set up. It asks for me create a password, which I do, but then it asks for the current password which I wasn't aware of to begin with. I tried all the passwords that I may have created but it keeps saying invalid password. Please help guys I really need the visual voicemail set up.

    Posted via CB10
    03-21-16 07:04 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Contact T-Mobile, have them reset the password on their end and then start fresh.
    03-21-16 11:29 PM
  3. khlover520's Avatar
    Contact T-Mobile, have them reset the password on their end and then start fresh.
    I never had this problem on my Passport and it's the same SIM card. But thanks man I'll check up with tmobile!

    Posted via CB10
    03-22-16 12:22 AM
  4. mwsmith916's Avatar
    Maybe off topic but anyone know how to setup to read voicemails? If possible

    Posted via CB10
    03-22-16 07:17 AM
  5. mralgi's Avatar
    To set up VVM from a fresh phone, go to your voicemail option and hit Visual Voicemail. It should give you an option or automatically call your VM. Interact with your VM over the phone for 10 seconds then hit end. When you close out of that call, it should ask you to set up a password. After you enter your password and save, another box may pop up asking you for your current password - hit cancel on that one. Should be all set after that. Hope that makes sense - I do it all the time.

    Posted via CB10
    03-22-16 07:38 AM
  6. khlover520's Avatar
    To set up VVM from a fresh phone, go to your voicemail option and hit Visual Voicemail. It should give you an option or automatically call your VM. Interact with your VM over the phone for 10 seconds then hit end. When you close out of that call, it should ask you to set up a password. After you enter your password and save, another box may pop up asking you for your current password - hit cancel on that one. Should be all set after that. Hope that makes sense - I do it all the time.

    Posted via CB10
    Thanks that did the work!!!
    03-22-16 12:50 PM

Similar Threads

  1. Priv freezing up, slow response, for last 3-4 weeks
    By Wgiesbrecht in forum BlackBerry Priv
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-18, 01:36 PM
  2. Replies: 62
    Last Post: 06-26-16, 10:28 AM
  3. My z3 is heating up at the head.
    By Manoj Reddy Rapolu in forum BlackBerry Z3
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-16, 08:17 AM
  4. Swipe up to homescreen/apps.
    By marsmeek in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 03-21-16, 04:22 PM
  5. BIS shows up for gMail in Diagnostic Report ???
    By WES51 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-16, 05:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD