1. jemireu's Avatar
    Anybody else has reception issues with the Classic?
    No matter if it's 3G or 4G, I can hardly make phone calls. Sometimes no connection at all. What to do?

    Carrier is O2 in Germany.

    Posted via CB10
    05-27-17 01:46 PM
  2. tollfeeder's Avatar
    Sounds more like o2 can't do once again. Did you try a different phone?

    Via Pasta CB10
    05-27-17 02:12 PM
  3. jemireu's Avatar
    Funny thing: no issue on other phones (different Blackberrys. Android an WP10).


    Posted via CB10
    05-27-17 02:14 PM
  4. mvsalvino's Avatar
    I constantly have problems with my Classic losing reception or saying "no sim". On T-Mobile in USA.

    Has been happening ever since around the time of 10.3.3 update. Not sure whether problem is with BB10 or hardware.

     C L A S S I C
    05-27-17 02:18 PM
  5. jemireu's Avatar
    Guess it's a hardware thing. My other Blackberrys are working fine: Z10, Z30, Z3, Leap, Passport, Passport SE etc.

    Posted via CB10
    05-27-17 03:06 PM
  6. jemireu's Avatar
    They are all on the latest OS.

    Posted via CB10
    05-27-17 03:07 PM
  7. Invictus0's Avatar
    Have you tried manually selecting a network (Settings -> Networks and Connections -> Mobile Network -> Network Selection Mode)?
    05-27-17 11:01 PM

Similar Threads

  1. Priv issues
    By rfin16 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-17, 08:21 AM
  2. I have a new KeyOne, and a major audio issue....
    By newmembername in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 25
    Last Post: 05-28-17, 03:21 PM
  3. Issues with Zedge
    By FishhPoohh in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-28-17, 09:58 AM
  4. Battery life and other software issues
    By Tarekuae in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-17, 06:57 AM
  5. Keep notification screen on notification screen issue
    By alfienoakes in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-17, 01:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD