1. dstncllns's Avatar
    Alright so this is a weird combination of issues. About half the time my rear camera won't launch. The front one has had no issues.

    Pictures are also not sending or receiving properly via text.

    Any help on either point is greatly appreciated. I know MMS profiles are sometimes off on androids is that also an issue for BlackBerry? If so how can it be fixed?

    I'm using an AT&T Classic

    Posted via CB10
    07-26-15 11:30 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    As far as the camera not launching, what OS do you have? Have you tried rebooting your phone and does it work after that?
    07-27-15 07:48 AM
  3. dstncllns's Avatar
    It's running 10.3.2.556. I have rebooted and it sometimes will work for 1 launch but only every 10th or so reboot.

    Edit. Just some more information it is about 3 weeks old. Started messing up on day 15 when it was too late to exchange it
    Last edited by dstncllns; 07-29-15 at 02:09 AM. Reason: additional info
    07-29-15 02:07 AM

Similar Threads

  1. Pictures taken with BlackBerry 9900 camera.
    By grigoryev_kv in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 20
    Last Post: 09-13-15, 09:32 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 07-30-15, 10:09 AM
  3. Good picture viewer rather than Ghost Commander?
    By yoshivan in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 07-26-15, 02:59 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-21-15, 10:27 AM
  5. Can't send pictures unto intagram
    By usmandennis in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-15, 02:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD