1. CrackBerry Question's Avatar
    I have switched last week from a Blackberry bold to a Classic and am therefore on a steep learning curve. Since yesterday, I have no sound at all any longer. When people call me, I can see it on the screen and it vibrates. Notifications say normal. What did I do wrong? Florence
    12-15-15 11:03 AM
  2. leeiling's Avatar
    Go to profile and choose another ring tone to see if it rings. If not, it can be a speaker issue. Go to BBVE and run the diagnosis to see if the speaker works. If not, get warranty.

    Posted via CB10
  3. crackbb10's Avatar
    Go into the profile setting and check whether the sound is enabled. If so, hard reset by holding down the volume buttons until the BlackBerry logo shows up.
    12-15-15 11:07 AM
  4. leeiling's Avatar
    Go to profile and choose another ring tone to see if it rings. If not, it can be a speaker issue. Go to BBVE and run the diagnosis to see if the speaker works. If not, get warranty.

    Posted via CB10
    12-15-15 11:43 AM

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 12-27-15, 02:41 PM
  2. Quick Swipes Not Working Since Update
    By beowulf101 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-15, 12:28 PM
  3. When I am calling it says 'My number unknown, why?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-15, 05:09 AM
  4. Hub frozen since 24hours.
    By Shrekmachine in forum BlackBerry Priv
    Replies: 9
    Last Post: 12-15-15, 12:06 AM
  5. No data on 4G
    By jens_tahoe in forum BlackBerry Priv
    Replies: 6
    Last Post: 12-14-15, 11:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD