1. Christoph7K's Avatar
    When I use the mute key or select a song (doesnt matter if through touchscreen or with touchpad) the music player reacts very late. Sometimes even after 5 seconds without exaggeration. Does anyone else have this problem? And is there any solution for it?

    Posted via CB10
    01-02-15 11:18 AM
  2. Jeevan Pulluru's Avatar
    It works fine for me...the only problem with the music app is it takes some time to start that's it...

    G1
    01-02-15 11:28 AM
  3. VeryBumpy's Avatar
    Hate to say it but there is odd little lag like this in many apps.
    01-02-15 04:05 PM
  4. kobnyc's Avatar
    Seeing same lag in the music app. Kind of annoying. Sometimes just freezes too and have to close and re-open. Finding this in more than just music app also.

    Posted via CB10
    01-02-15 05:04 PM
  5. Christoph7K's Avatar
    Sometimes it reacts fast enough, but I dont understand why often not. On my Z30 it worked very nice. And yesterday I didnt have any app open and Wlan was on, but there were these lags. I hope they will fix this because I often hear music with my phone

    Posted via CB10
    01-03-15 03:37 AM
  6. kobnyc's Avatar
    Seeing same lag in the music app. Kind of annoying. Sometimes just freezes too and have to close and re-open. Finding this in more than just music app also.

    Posted via CB10
    Have to amend this. Changed SD cards to a new one and haven't had the issue since. Could be maybe my Classic just didn't play nice with my old SD card. Bought brand new one, saved all data to OneDrive on the old card, inserted new, blank card, Formatted on the BlackBerry and then put it all back on the new SD card. Working fine now.

    Posted via CB10
    01-03-15 09:54 AM
  7. toodloo's Avatar
    Have to amend this. Changed SD cards to a new one and haven't had the issue since. Could be maybe my Classic just didn't play nice with my old SD card. Bought brand new one, saved all data to OneDrive on the old card, inserted new, blank card, Formatted on the BlackBerry and then put it all back on the new SD card. Working fine now.

    Posted via CB10
    What's the SD card you have now? I'm going to buy mine pretty soon.
    01-11-15 04:54 PM
  8. thanasi's Avatar
    Yes I experience the same. It started occurring on all 10.3 builds and it is veeery frustrating. I use the Music app a lot! The 10.2.1 version was much quicker, even when skipping tracks.

    Posted via CB10
    01-11-15 05:11 PM

Similar Threads

  1. Replies: 55
    Last Post: 01-21-15, 09:19 PM
  2. Battery life is very low
    By musafar sha in forum BlackBerry Q10
    Replies: 41
    Last Post: 01-12-15, 01:20 PM
  3. Unlimited music streaming ($80 TMO plan)
    By geekaren in forum T-Mobile
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-15, 06:36 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-02-15, 08:42 PM
  5. Flash player in Z3
    By Mechanizer22 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD