1. manant155's Avatar
    I turn on my hotspot but no devices are able to connect, with my android tablet it'll tell me "authentication error" and that'll be it, any ideas? I'm with wind and hotspot worked before on my q10 but it's not working with my classic :/

    Posted via CB10
    01-17-15 12:01 PM
  2. powereds's Avatar
    I turn on my hotspot but no devices are able to connect, with my android tablet it'll tell me "authentication error" and that'll be it, any ideas? I'm with wind and hotspot worked before on my q10 but it's not working with my classic :/

    Posted via CB10
    BB Hotspot is working fine. I was able to connect and browse the Internet.

    Mobile Hotspot Issue-img_20150117_221248.jpg

    It's More Fun Using Q10.3.1.2072
    manant155 likes this.
    01-17-15 12:15 PM
  3. manant155's Avatar
    BB Hotspot is working fine. I was able to connect and browse the Internet.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150117_221248.jpg 
Views:	301 
Size:	114.7 KB 
ID:	327997

    It's More Fun Using Q10.3.1.2072
    For you but not for me any recommendations on a possible fix?

    Posted via CB10
    01-17-15 12:50 PM
  4. powereds's Avatar
    Did you try to reset the device? (Holding the power button then the Cancel, Lock, Restart menu appears, just continue holding until a red LED indicator shows then release the power button. I do this after every autoloader loading.

    It's More Fun Using Q10.3.1.2072
    01-18-15 08:43 PM
  5. TeaBoy's Avatar
    I am also having same problem. My Nvidia Shield Tablet is not able to connect to my Blackberry Passport Mobile Hotspot.
    manant155 likes this.
    01-21-15 01:36 PM
  6. MissAkiiki's Avatar
    Mobile Hotspot never worked on my Passport after I upgraded to 10.3.0.908.

    Via BlackBerry Passport
    01-22-15 12:38 AM
  7. manant155's Avatar
    Funny thing, I also have the shield! Hotspot worked before with my q10 but now it won't with my classic could it be a carrier related issue? I'm on wind 30 with "unlimited" data. Yes, I have already restarted my device many times over
    Posted via CB10
    01-26-15 12:54 AM
  8. manant155's Avatar
    I also switched over to a z30 at one point and hotspot worked perfectly fine, just taking my q10 micro sim and inserting it into my z30. Apparently this issue has come about due to my switching over to the classic and getting a new sim card... any insight? Is it BlackBerry software ( switching to a device running 10.3) or an issue with my carrier?( wind mobile, switching to a nano sim ) Any insight would be much appreciated

    Posted via CB10
    01-26-15 12:58 AM
  9. manant155's Avatar
    Does no one have a solution?

    Posted via CB10
    01-26-15 02:06 PM

Similar Threads

  1. Will our PP work in Japan's mobile network?
    By silverbullet in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 12-07-16, 09:04 AM
  2. How do i turn mobile radio on?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-15, 03:14 AM
  3. 64 GB micro SDXC card issues on Q10
    By Z30Commission in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 01-17-15, 10:03 PM
  4. Plan to switch from Verizon (Z10) to T-Mobile (Passport) - Will this work?
    By hoopitz in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 01-17-15, 07:22 AM
  5. Is there an option for free mobile hotspot app for the Q10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-15, 09:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD