1. Unclebill1981's Avatar
    Anyone else have this issue? BVE also does not pick up sound from mic.
    Please help
    Thanks

    Posted via CB10
    03-14-17 11:05 AM
  2. Abhishek8643's Avatar
    It could be a part of hardware issue. In some cases the O.S is responsible for these bugs. Try rebooting your device and then check if it works else go for the technician.
    03-14-17 11:40 AM
  3. steveCheshire's Avatar
    loose connection maybe - especially if at any point your classic has been taken apart either by yourself or official repairs
    03-14-17 11:52 AM
  4. Unclebill1981's Avatar
    Thanks guys. What's confusing is it only doesn't pick up sound from microphone when loudspeaker is on. So when I take calls holding phone close to ears it's fine but when loudspeaker is on I can't be heard. When I send a voice message on WhatsApp it's fine but when I try to record a voice note in the remember app it doesn't pick up sound

    Posted via CB10
    03-14-17 11:59 AM
  5. zodmode247's Avatar
    I have the exact same problem with my classic. Can't put phone calls on speakerphone and talk to people. I hear them loud and clear, but they can't hear me. I tried cleaning the mics on top and bottom of the phone, and still doesn't work

    Posted via CB10
    03-14-17 08:34 PM
  6. Unclebill1981's Avatar
    It's so frustrating. Hope someone can help with a solution

    Posted via CB10
    03-15-17 01:46 AM
  7. Yahya87's Avatar
    Everything seems to be running perfectly fine with my BlackBerry Keyone however when making or receiving a call using loudspeaker - noone can hear me! When I take it off loudspeak everything is fine! Does anyone know what the problem is? I've checked my software and it's uptodate! Any feedback will be appreciated. Thanks
    05-24-17 03:20 PM
  8. Albert Ksel's Avatar
    I have hade the same problem with my k1. I send it back to the seller and got new one. After 4 days of using the new k1 the problem return. Any tips how to fix the problem ?
    07-18-17 02:32 AM

Similar Threads

  1. Z10 crashes on battery, plugged in is fine
    By lancekinley in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-17, 12:33 AM
  2. My blackberry z10 is stuck on the reboot page.
    By Jessi0407 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-17, 06:16 PM
  3. My impressions on BB KEYOne
    By Eduard Pertinez in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 20
    Last Post: 03-17-17, 07:01 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-14-17, 09:48 AM
  5. Why has my data usage on my Passport suddenly exploded?
    By sandylocks in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-17, 06:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD