1. Brad Mavin's Avatar
    Have had my Classic for a week and love it! 2 issues I have been having and I would like to know if anyone else is having the same issue.

    First: Sometimes there will be up to a 5 second delay when I try to swipe the device on when it is in standby. Didn't notice this at first and it doesn't happen all the time, but when I haven't touched the device in awhile and I go to use it this sometimes happens. The same as if I use the trackpad to turn on. Upto 5 seconds for it to respond.

    Second: I sometimes will swipe from the HUB to the other menus and it will 'snap' right back to the HUB. Any ideas why this might be happening? It even happened once when I went to compose a message. I pressed compose, entered the address and then it snapped back to the HUB.

    Appreciate any input.

    Thanks!
    02-03-15 10:48 AM
  2. Billy Bob Jimmy Joe's Avatar
    I had a similar post that had no response yet. It usually happens when I delete a message, quickly go back to previous app, it'll automatically minimize the app and bring me straight back to the hub.

    Posted via BlackBerry Classic
    02-03-15 01:27 PM
  3. mad_mdx's Avatar
    Probably a bug. Not much to do about it
    02-03-15 02:58 PM

Similar Threads

  1. The end of BlackBerry as we know it
    By GoJaysGo in forum News & Rumors
    Replies: 133
    Last Post: 02-14-15, 11:36 PM
  2. Bbm hub integration
    By bilinguin in forum BlackBerry Q10
    Replies: 7
    Last Post: 02-07-15, 05:39 PM
  3. I got a 5gb-$15/month data plan on the Passport
    By jackdunhill in forum BlackBerry Passport
    Replies: 21
    Last Post: 02-05-15, 11:37 AM
  4. Passport apps - developers slow to bring to this device: why?
    By tazcubed in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 02-03-15, 05:11 PM
  5. Device search on the Classic
    By redlightblinking in forum BlackBerry Classic
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-15, 01:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD