1. d987654321's Avatar
    Don't know what caused this. Is there a setting I'm missing?

    Can open it from hub messages or the camera app.
    06-17-15 09:01 AM
  2. sk8er_tor's Avatar
    Have you tried restarting the phone?
    06-17-15 10:46 AM
  3. d987654321's Avatar
    Yes.
    06-17-15 10:36 PM
  4. d987654321's Avatar
    Anyone's camera not working?-img_20150618_100732.png

    This is what I see. Can this be water damage?
    06-18-15 09:08 AM
  5. hplovecraft's Avatar
    You can try to format the SD card you use. After that see if you can use the camera app.

    Posted via CB10
    06-18-15 12:30 PM
  6. drew8484's Avatar
    Had the same problem on a Z30. I wiped it and did a factory restore and that solved the problem. Upgraded to the newest OS and it was good as new.
    06-18-15 01:13 PM
  7. jamesharmeling's Avatar
    ^This^. Reload your os. Better yet, install the latest leaked os.

    BlackBerryaholic by choice.
    06-18-15 06:45 PM
  8. d987654321's Avatar
    Is there any other way I can use the camera that's not in the default camera app?

    Also the flashlight isn't working. Any ideas to work on this?
    06-19-15 07:55 AM
  9. jamesharmeling's Avatar
    Is there any other way I can use the camera that's not in the default camera app?

    Also the flashlight isn't working. Any ideas to work on this?
    You can try any of the various camera apps.

    BlackBerryaholic by choice.
    06-19-15 08:21 AM
  10. d987654321's Avatar
    I tried reformatting the media card and am getting this message again.
    08-10-15 08:32 AM
  11. Fastmarc's Avatar
    I tried reformatting the media card and am getting this message again.
    So it was resolved and reoccurred after you formatted the SD?
    Why did you initially ask if it could have been as a result of water damage? Did the phone get wet?

    Posted via CB10
    08-10-15 09:46 AM
  12. Taigatrommel's Avatar
    You can also try a hardreset first, hold down volume up, volume down and power buttons all at the same time for about 10 seconds, the phone basically starts rebooting twice.
    Yesterday my phone speaker wasn't working, had to perform a hardreset in order to get it working again.

    Posted via CB10
    08-10-15 01:34 PM
  13. d987654321's Avatar
    Here's what I get now
    Anyone's camera not working?-img_20150810_151042.png
    08-10-15 02:11 PM
  14. Taigatrommel's Avatar
    It could be possible the camera module is busted for whatever reason. If a clean software installation doesn't solve the issue, I fear you are more or less out of luck and need to contact your carrier/shop and claim warranty.

    Posted via CB10
    08-10-15 02:15 PM

Similar Threads

  1. Anyone an Xbox preview member?
    By SlcCorrado in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 10
    Last Post: 07-29-15, 04:47 PM
  2. Replies: 92
    Last Post: 07-05-15, 09:21 AM
  3. With this, Skype should now work on your PlayBook.
    By Pulkist in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-15, 02:02 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 06-17-15, 09:54 AM
  5. Anyone have @rogers.com email? Is their server down?
    By ALToronto in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-15, 12:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD