06-01-09 09:15 AM
38 12
tools
  1. Johnny1000's Avatar
    When i got my phone it was already on there. When i put my login name and password in, and click "sign in" something pops up and says "Service Not Enabled For This Handheld". My wifi and everything is on, i got a router at home so its all connected perfectly fine. Whats wrong?
    Last edited by Johnny1000; 11-18-08 at 01:17 AM.
    11-18-08 01:15 AM
  2. Vendettx's Avatar
    go to mobile.blackberry.com and download it from there it works fine but att or whatknot just recenty enabled AIM and Windows Live messanger so the previous ways to download it didnt work for me.. like aim.com/mobile etc never worked for me till i followed the mobile.blackberry.com and followed the links
    11-18-08 01:19 AM
  3. Johnny1000's Avatar
    Okay, thanks man. Well im with Rogers and when i go to Browser, it says Rogers Mall. When i go to the adress bar and type anything in, like any site at at all, it says no results for "W.e it was that i typed". I dont think its a official browser though, it says Rogers Mall....lol, you know anything about this? How do i go to the official browser man?
    11-18-08 01:32 AM
  4. Vendettx's Avatar
    do you have the dataplan?

    i could be totally wrong but if rogersmall is anything like att MEDIAnet you can just click on the normal internet browser? and click the bb sign on your keyboard and go to "go to:" ?
    11-18-08 01:36 AM
  5. Johnny1000's Avatar
    Your right, it worked, i did exactly that and typed in google and it took me there. Thanks ALOT man, preciate it. So now when i go to the mobile site where do i go, i can only click on blackberry.com.
    Last edited by Johnny1000; 11-18-08 at 01:59 AM.
    11-18-08 01:47 AM
  6. Johnny1000's Avatar
    Bump!!!!!!!
    11-18-08 09:58 PM
  7. Vendettx's Avatar
    Browser : Go To > Http://Mobile.Blackberry.com > Applications > Staying in Touch > Windows Live Messanger.
    11-18-08 10:20 PM
  8. Johnny1000's Avatar
    I did that, but it wont allow me to click anything on there but the blackberry site!!!
    11-18-08 10:28 PM
  9. Johnny1000's Avatar
    Bump again, can anyone else help? Thanks!!!
    11-18-08 11:22 PM
  10. Ai3xchina's Avatar
    Sup Jonny1000,
    Im with rogers and Windows messenger works fine. You have to have a data plan or even a $15 email plan. go to your download folder and click on the Windows messenger icon, then follow the instructions to download it. You do not need to go through your browser (i.e. Rogersmall). Im not sure if it works with only wifi, but you can try. If you use wifi, make sure your browser is set on hotspot.

    Hope this helps
    11-19-08 12:29 AM
  11. Johnny1000's Avatar
    Sup Jonny1000,
    Im with rogers and Windows messenger works fine. You have to have a data plan or even a $15 email plan. go to your download folder and click on the Windows messenger icon, then follow the instructions to download it. You do not need to go through your browser (i.e. Rogersmall). Im not sure if it works with only wifi, but you can try. If you use wifi, make sure your browser is set on hotspot.

    Hope this helps
    I dont have anything in the downloads folder. Msn is in the Instant Messeging folder!!!
    11-19-08 12:56 AM
  12. CROX's Avatar
    I am on Orange in the UK, and they finally allowed us to officially use MSN on the Bold. But, it did work fine, now it just just says that service in unavailable.

    I have updated the OS, re-installed latest version, no joy.

    strange thing is that it registers on my PC that I have logged into from another location, and that my contacts can send me messages, but I never get them.

    I have updated my service books too.
    11-19-08 05:01 AM
  13. CharlieV's Avatar
    Maybe off topic, but I have been using Windows Live Messenger (with AT&T service) since it came out, and I now rarely use it and advise against it.... it really eats your battery (first on 8800, then on Bold).
    11-19-08 09:15 AM
  14. goherd#AC's Avatar
    11-19-08 09:29 AM
  15. CROX's Avatar
    been there ... tried that etc !!

    Rubbish really ....
    11-19-08 09:32 AM
  16. Johnny1000's Avatar
    So nobody can help me out?
    11-19-08 07:18 PM
  17. lcomp1989's Avatar
    there might be a network problem just wait a couple of hours. I have the same problmen on my curve
    11-19-08 09:30 PM
  18. Johnny1000's Avatar
    I've been having this problem since I got it which was like 3 days ago.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-20-08 12:17 AM
  19. Johnny1000's Avatar
    Also the os I'm running right now is 162 and not 185 so do u think that may be the problem?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-20-08 12:27 AM
  20. davidwongdw's Avatar
    Had the same problem before, what i did is just logged into the BIS website and resent my service books twice and it fixed the problem.
    11-20-08 01:28 AM
  21. Johnny1000's Avatar
    What's BIS?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-20-08 05:52 AM
  22. Vendettx's Avatar
    didnt you say MSN is in the instant messenger folder? MSN IS Windows Live Messanger.... isnt it?
    11-21-08 12:19 AM
  23. aliencds's Avatar
    I use OZ messenger and it works fine.
    11-21-08 12:21 AM
  24. davidwongdw's Avatar
    What's BIS?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Blackberry Internet Service

    If you're using Blackberry messenger, than yes you would have this service.

    BlackBerry Internet Service
    11-21-08 01:20 AM
  25. neldylah's Avatar
    I dont have anything in the downloads folder. Msn is in the Instant Messeging folder!!!
    spell check your stuff before you post.. honestly you look 12.

    someone asked you earlier, do you have a data plan?
    11-21-08 02:34 AM
38 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD