1. clint128's Avatar
    Im in Arlington, TX. (D/FW) i like to keep my phone on EDGE to save battery but the last few days my signal goes back and forth between GSM and EDGE. is this software, hardware or tmobile problem? anyone else in my area have this problem? i have reloaded the o/s and that does not seem to help.
    09-09-13 10:40 AM
  2. howarmat's Avatar
    I would think GSM is 2g still. Otherwise doesnt it say 3g for 3g?
    09-09-13 05:37 PM
  3. clint128's Avatar
    I would think GSM is 2g still. Otherwise doesnt it say 3g for 3g?
    U r right. GSM is 2g. Now that I put my phone on 4g it says EDGE. O well. How do u like the virtual kb on the lumia 521?
    09-09-13 07:50 PM
  4. offyoutoddle's Avatar
    personally i'd assume that's network related, as it suggests you have a weak 2g signal only, which cannot give you any data connectivity.
    09-12-13 11:51 AM

Similar Threads

  1. some pages not loading on Mobile
    By sleepngbear in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 12
    Last Post: 11-13-13, 09:28 AM
  2. Is there another way to get andriod apps like temple run without the xsacha method
    By EdenN in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-13, 10:04 AM
  3. Gmail on Torch without BES account
    By chandip in forum BlackBerry Torch Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-13, 09:30 AM
  4. Things not to do with your Z10
    By Wilsonia Goldens in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-13, 09:18 AM
  5. Keep Z10 screen alight when using viewrangers app
    By PB.Andre in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-13, 08:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD