1. csiguy1's Avatar
    I want to turn my BB 9650 back on but I am having problems with connecting to some websites. When I attempt to get onto some websites, the phone connects fine but when trying to get onto others, it tells me that it cannot connect to the site.

    Is this a problem with the network, phone, or OS? If I can get this straight, I want my 9650 back on. This did not occur until recently.

    PS: Wife has a Torch and hers works fine.
    07-13-11 12:45 PM
  2. Phil DeLong's Avatar
    If some sites work fine, it sounds more like an issue with the sites you are trying to visit. Are the ones that don't work ones that you have previously visited on your phone?
    07-13-11 12:47 PM
  3. csiguy1's Avatar
    Yes they worked previously but since trying to hook back up it starting doing this. I am wondering is I am getting a good Program signal from Verizon when activating it?
    07-13-11 12:48 PM
  4. Tõnis's Avatar
    Does the problem happen when you're using wifi?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-13-11 12:54 PM
  5. csiguy1's Avatar
    hmmm will try wifi, good idea.
    07-13-11 01:03 PM
  6. GingerSnapsBack's Avatar
    If Wifi won't work, resend your service books or update your PRL then do a battery pull.
    07-13-11 01:05 PM
  7. csiguy1's Avatar
    WOW yall are so good. I will try these sugestions.
    07-13-11 01:13 PM
  8. csiguy1's Avatar
    If I get the service books and update the PRL, will I have to redo my emails etc thur BB?
    07-13-11 01:40 PM
  9. pcgizmo#IM's Avatar
    Which OS are you running? 6.0.0.431 gives an error like that when connected to Wifi.
    07-13-11 01:51 PM
  10. csiguy1's Avatar
    You guys are the best. Everything seems to be working good. I am Back! Also what is the latest official OS version for VZ now?
    07-13-11 02:10 PM
  11. pcgizmo#IM's Avatar
    You guys are the best. Everything seems to be working good. I am Back! Also what is the latest official OS version for VZ now?
    524 is the latest from Verizon. 600 was just released by Sprint last a week, and another carrier just released 587 yesterday.

    I prefer 600 to 524; much improved battery life, more available memory and no freezing like 524. I haven't tried 587.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...nt-l-p-628009/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...-south-629706/
    Last edited by pcgizmo; 07-13-11 at 02:36 PM.
    07-13-11 02:32 PM
  12. dtrue05's Avatar
    ive had this same problem, but once i turn wifi on i have no problems viewing the websites
    07-13-11 04:57 PM
  13. disturbed10890's Avatar
    What os are you running?? Did you try to update the prl?
    07-21-11 09:20 AM
  14. pcgizmo#IM's Avatar
    What os are you running?? Did you try to update the prl?
    Reading really is key here; after 10 days, the OP has moved on.


    You guys are the best. Everything seems to be working good. I am Back! Also what is the latest official OS version for VZ now?
    07-21-11 09:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD