1. estro22's Avatar
    Recently I'm getting exceptions while trying opening some picture attachments.
    For example [try opening the attachment that was posted by AfroZepher]:
    http://forums.crackberry.com/news-ru...yboard-726071/

    It's only me? [I wonder if it has something to do with my shrunken OS]
    05-26-12 07:14 AM
  2. o4liberty's Avatar
    I am running the stock OS from VERIZON and the latest update from taptalk is horrible. I contacted the vendor and he made it seem like it was only me! Its almost becoming unusable at times.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    05-26-12 07:46 AM
  3. wolfee48's Avatar
    Works fine for me... What version are both of you running?

    9930/7.1.0.342 (B1149)
    Tapatalk version: 1.4.7.6

    The developer has always been helpful in my experience.

    Feeding my CrackBerry addiction with Tapatalk
    05-26-12 09:05 AM
  4. estro22's Avatar
    Works fine for me... What version are both of you running?

    9930/7.1.0.342 (B1149)
    Tapatalk version: 1.4.7.6

    The developer has always been helpful in my experience.

    Feeding my CrackBerry addiction with Tapatalk

    I'm on BBOS 7.1.0.319, Tapatalk version 1.4.7.5. (When I download the app from AppWorld it says version 1.4.7.6 but within the app it says 1.4.7.5)

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-26-12 10:13 AM
  5. estro22's Avatar
    Screenshot of the problem:




    On last build Tapatalk never used native browser to open picture attachments...

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-26-12 10:18 AM
  6. estro22's Avatar
    Updated to .391 by Rogers and still the same problem, I run out of ideas...

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-26-12 05:53 PM
  7. MobileMadness002's Avatar
    Not that it makes any difference, but the pic is loaded and displayed using the BB Browser itself, not Tapatalk. And even less than useful, it loads fine for me.

    I tested using both WiFI and Wireless Carrier, both worked just well.
    Last edited by MobileMadness002; 05-26-12 at 08:34 PM.
    05-26-12 08:32 PM
  8. estro22's Avatar
    Not that it makes any difference, but the pic is loaded and displayed using the BB Browser itself, not Tapatalk. And even less than useful, it loads fine for me.

    I tested using both WiFI and Wireless Carrier, both worked just well.

    Thanks for the info, what version of Tapatalk you run?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-26-12 08:53 PM
  9. MobileMadness002's Avatar
    I should have included that in my previous post so you would not have to waste your time asking for it, 1.4.7.5, the paid version.
    05-26-12 09:05 PM
  10. editionfws's Avatar
    I have the same problem as the above poster.
    Some images seem to load in tapatalk though.
    05-26-12 09:50 PM
  11. estro22's Avatar
    I have the same problem as the above poster.
    Some images seem to load in tapatalk though.

    Same with me... (Some pics load just fine while others don't)

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-26-12 10:24 PM
  12. editionfws's Avatar
    Looks like the dev should look at this thread
    05-27-12 02:45 AM
  13. editionfws's Avatar
    In tapatalk, I told the dev about this thread so I hope he reads it. (I do not know their user name here)

    Also for the dev, I am on 1.4.7.5 (that's what it says in tapatalk, but in appworld it says 1.4.7.6). And I am running OS 7.1.0.342 on at&t.
    Last edited by editionfws; 05-27-12 at 02:57 AM.
    05-27-12 02:50 AM
  14. Rootbrian's Avatar
    Search for tapatalk for blackberry featuring crackberry forums.

    Then link the thread.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com using Tapatalk
    05-27-12 05:57 PM
  15. estro22's Avatar
    Search for tapatalk for blackberry featuring crackberry forums.

    Then link the thread.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com using Tapatalk

    Can you please explain what you mean?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-27-12 06:22 PM
  16. Rootbrian's Avatar
    Nevermind: http://forums.crackberry.com/blackberry-apps-f35/tapatalk-blackberry-officially-available-featuring-crackberry-forums-626153/

    Can you please explain what you mean?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-27-12 06:24 PM
  17. estro22's Avatar
    I think I have found what is the problem, the url of this specific picture is HUGE and because I had several such links in history I run out of memory. Cleared the history in browser and it worked.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    05-27-12 07:38 PM
  18. editionfws's Avatar
    Mine seems to work after clearing history too, even though I only had one browser window open.
    05-27-12 08:27 PM
  19. Natonet's Avatar
    09-27-13 01:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD