1. Love.My.Bold's Avatar
    I have a 16 GB Dane Electric memory card in my bold. I have everything I can auto
    save to the card. My problem is when I go to my pictures folder the thumbnails
    take a Long time to come up and the curser lags, everything is slowmo. I still have somewhere around
    14 gb free so I don't have that much On it yet. I read something about needing
    to format it so I took everything off it and formatted it with the phone and it is still
    slow. I don't lnow what else to do about it. I was wondering if it was the brand of
    Mem card?? Is this typical behavior using mem cards? Any help/insight would
    be greatly appreciated. Thanks in advance!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-08-09 01:41 AM
  2. charlie100's Avatar
    That's just the way it is

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-08-09 01:43 AM
  3. fabuloso's Avatar
    It has something to do with the .282 OS that creates this lag problem, which has been mentioned before in the .282 thread stickied in this forum.
    07-08-09 01:43 AM
  4. Teek's Avatar
    Your card is fine.

    It's a flaw in .282
    You could either deal with it (thats what I choose) or downgrade to .266 or .247 which are great builds.
    07-08-09 02:30 AM
  5. Love.My.Bold's Avatar
    Ok, thank you. Thought I had purchased a bad card or something.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-09-09 10:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD