1. drfever's Avatar
    I have the following issue with a gmail account I have set up on my phone.

    I receive the emails fine. The problem starts when I respond from my device. The recipient only receives an encrypted message, not my message. This does not happen when I respond from my desktop, only when I reply to gemail emails from my phone.

    Is anyone aware of what might be causing this issue? I've searched everywhere, even called Rogers tech support. Geting an answer from gmail/google tech support is worse than asking for a one on one appointment with the President or the Pope!!

    Any help will be greatly appreciated.
    Regards

    Dan
    08-12-13 04:47 PM
  2. pkcable's Avatar
    I never had that issue on my 9930.
    08-12-13 11:20 PM
  3. iamq's Avatar
    Are you still having the problem?

    Can you give us some more details - isit a gmail.com account or another type? do you have the S/MIME tools installed on your phone? do you have any other email accounts you can use as a test?
    08-16-13 11:30 AM

Similar Threads

  1. Sent messages in Gmail
    By cacciucco in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-13, 06:11 AM
  2. Encrypted Container
    By Smitty13 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-13, 01:03 PM
  3. Need help with my encrypted photos
    By Konfucius18 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-13, 10:49 AM
  4. Is there a bb10-to-bb7 bbm encryption app?
    By sparkaction in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-13, 03:50 PM
  5. Sent a txt message from the future today!
    By Ryan4200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-13, 03:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD