1. blackoutzero13's Avatar
    I recently replaced the bezel on my Unlocked Bold 900 i had dropped the phone and chipped the chrome bezel so the change was stricly cosmetic. Before the switch my phone worked perfectly. Now once i turn it on the screen goes white and strange pruple lines start pooping up resembling a barcode. I have T-mobile so i have no insurance or warranty. I'm thinking I just didnt put something back together rite. Can someone plz help me?
    05-23-09 12:38 PM
  2. dok's Avatar
    take it apart and put it back together carefully?? that's a start..
    05-23-09 01:42 PM
  3. blackoutzero13's Avatar
    tried that a few times n noone has ever seemed to hear of a problem like this before
    05-23-09 01:45 PM
  4. rsmith652's Avatar
    a friend of mine changed his keypad and when he turned back on his phone it was doing the same thing. He said he might have pushed to hard on the screen. But he has att and ins. so he was able to get a new one.
    05-23-09 02:12 PM
  5. fabuloso's Avatar
    start finding parts on eBay now.
    05-23-09 03:06 PM
  6. blackoutzero13's Avatar
    wat parts do i need i no its not the screen
    05-23-09 03:27 PM
  7. david9962000's Avatar
    Watch the video about replacing the bezel, it might show you something you haven't done.



    It's for the 8900 but it might put you in the right direction
    Last edited by David4BB; 05-23-09 at 03:36 PM.
    05-23-09 03:32 PM
  8. justajason's Avatar
    It sounds like the connection between the board and the screen, like you might have torn the ribbon. I would order a whole new screen and cover from someone like cnn.cn. And replace that.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-23-09 03:36 PM
  9. justajason's Avatar
    P.S. Be really careful this time, and follow the youtube vid. the bezel and screen are easy to remove, if you take your time.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-23-09 03:37 PM
  10. blackoutzero13's Avatar
    i no its not the screen cuz i put it in a different bold and it was fine i hope there is somethin i can do
    05-23-09 05:31 PM
  11. skyjackal's Avatar
    This is what scares me about changing up parts on the Bold. Gonna do it at some point, though. Good luck!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-23-09 05:44 PM
  12. blackoutzero13's Avatar
    so can anyone actualy help me
    05-23-09 06:14 PM
  13. justajason's Avatar
    It sounds like the only thing you can do at this point iss try to gain access with something like jlcmdr and see if a wipe and reinstall will somehow fix it. Its difficult to understand what is wrong with the unit when I can't see it. I'm sorry man. I'm sure we all feel for you.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-23-09 09:30 PM
  14. abhinavsg's Avatar
    i replaced my bezel & now the screen does not work. It has gone White. Nothing else, just white screen.

    What do I do ??
    06-07-09 05:32 AM
  15. nikolous's Avatar
    I'm not sure y no one has asked this already but did you check the flex cable to see if it's connected properly?
    06-07-09 07:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD