1. jirodriguez42's Avatar
    I'm not sure if anyome else has had problems with foursquare. I've got a 9650 with the latest os. The app opens up fine but when I want to check in my phones freezes to the point were I can't use it. I have to pull the battery everytime.I have unistalled and and reinstalled the app but the problems presits.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-09-11 07:27 PM
  2. pcgizmo#IM's Avatar
    Did you have this problem before 4square?
    08-10-11 08:14 AM
  3. jirodriguez42's Avatar
    Well today I was trying to install the I heart radio app and it wouldn't work either. I'm starting to think its sometype of os problem. This is my second phone on the new os update.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-11 12:00 PM
  4. pcgizmo#IM's Avatar
    524 was pretty solid as I recall, and I don't remeber hearing anyone having problems installing apps either.
    08-10-11 12:05 PM
  5. jirodriguez42's Avatar
    It hasnt gone that well for me. First phone lost data connection,email, and something else. Sprint replaced my phone and now its starting to show problems. I love my bold but since I've had it been one headace after another.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-11 12:28 PM
  6. jonsigler's Avatar
    Had the same problem with Foursquare. It would take like 2 weeks to do its connection check and then log in. But should I want to check in anywhere it would just hang requiring a reboot.

    Check out this link to a support page at Foursquare .

    I edited my permissions and Foursquare runs like a champ now. Still takes a minute or so to log in, but I can check in without it cramping up.
    08-10-11 12:47 PM
  7. pcgizmo#IM's Avatar
    It hasnt gone that well for me. First phone lost data connection,email, and something else. Sprint replaced my phone and now its starting to show problems. I love my bold but since I've had it been one headace after another.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I didn't think it was an OS issue. Checkthe app forums for posts about foursquare.
    08-10-11 12:52 PM
  8. jirodriguez42's Avatar
    Jonsigler, thanks for the suggestion It worked. So as of now I'm up and running again I haven't tried adding any new apps. But after a very long day I'm happy to have a small vicotry.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-10-11 06:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD