1. ThojeCasal's Avatar
    The e-mail application, email setup, and my email accounts have gone AWOL. How do I restore them?

    I attempted to load a new application. (CacheBerry.com) The first time that I executed it I got the error "Uncaught exception: java.lang.NullPointerException". I uninstalled the new application, which didn't leave easily. I ended up with the phone in the white screen of death and the wait clock. Had to do a battery pull to get the phone back. Afterwards, several applications were missing so I performed a Restore from the Desktop Manager. Personal email and email settings did not come back. I attempted to recreate but those are missing too.

    [Extended Menu | Setup | Personal Email Setup] is missing.
    [Setup Wizard | Email Setup ] shows only the enterprise server option.

    Bold 9000 v4.6.0.167
    07-10-09 10:03 AM
  2. bt224's Avatar
    Try another pull. If that does not work, then go here and resend your service books.
    07-10-09 10:05 AM
  3. Username00089's Avatar
    Also for good measure:

    Options-advanced options-host routing table-hit menu, select "register now"

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-10-09 10:43 AM
  4. ThojeCasal's Avatar
    Thanks bt224, that worked. I hadn't noticed yet when I made the original post but the phone application wasn't there either. The contacts was the only way I could make a call. I did end up having to go through the personal email setup procedure again to get those icons back. I didn't lose any history though.
    07-10-09 10:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD