08-18-11 01:03 PM
327 ... 910111213 ...
tools
  1. zocster's Avatar
    Hey guys i have a notification bar question, I updated to .600 but if multiple people talk to me i can only see the first person talking in the notification bar the other ones are all in black so i can hardly read it. does anyone know how to fix this?
    Its an issue on the ribbon_app.cod file inject the 461 version and it will be sweet

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-23-11 08:39 AM
  2. Kompart's Avatar
    Its an issue on the ribbon_app.cod file inject the 461 version and it will be sweet

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    where can i find this file? sorry im a noob.
    07-23-11 08:44 AM
  3. zocster's Avatar
    where can i find this file? sorry im a noob.
    Check my profile n signature its on first post of my hybrid

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-23-11 08:45 AM
  4. diegonei's Avatar
    I'll ask a second time... Luckily will be ignored again.

    Anybody having issues with youtube quality? I used to have HD quality over wifi and now all I get is CD (use your imagination).
    07-23-11 11:14 AM
  5. anubhav2345's Avatar
    Is there anyway by which i can install os5 on my 9780 ?

    P.S - I liked the simple interface of my previous 9700
    07-23-11 12:05 PM
  6. Phill_UK's Avatar
    Is there anyway by which i can install os5 on my 9780 ?
    No, you can't... there are no, and never will be any OS5 builds for the 9780.
    07-23-11 12:09 PM
  7. Phill_UK's Avatar
    I'll ask a second time... Luckily will be ignored again.

    Anybody having issues with youtube quality? I used to have HD quality over wifi and now all I get is CD (use your imagination).
    Not noticed any difference in quality here, Diego.
    07-23-11 12:10 PM
  8. Pearl6t9's Avatar
    I'm being ignored as well about the media player thing

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-23-11 12:14 PM
  9. Phill_UK's Avatar
    Okay..does anybody have problem trying to next a song or get volume up or down when not in the media folder? Can't even stop it using standby button as well. Any solution? So used to next n stop by pressing the standby button only..
    Simple answer... no, it all works as it should.

    There is no standby button on a 9780.
    The top left Lock button just locks the keypad, and has no use for media.
    The top right Mute button will pause/play your media.
    The side Volume buttons sill increase/decrease the volume with short presses, and skip to the next/previous track with a longer press.

    If your media buttons don't work, try a battery pull.
    07-23-11 12:26 PM
  10. Pearl6t9's Avatar
    Owh it's a mute button eh..always tot it was a standby button

    Okay..did a battery pull for the third time n it works fine now..TQsoVM

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-23-11 12:39 PM
  11. albertinik's Avatar
    I personally haven't noticed anything different than in .480 other than the alarm bug is gone and a few apps take about 5 seconds to close, whereas in .480 all of them closed instantly.
    Thats because your phone sucks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-23-11 02:56 PM
  12. diegonei's Avatar
    Thats because your phone sucks
    Truly insightful and probably the best post in the whole thread. This is the kind of info that solves all problems.
    07-23-11 03:06 PM
  13. satanberry's Avatar
    Diego, my wife's 9780 needs an update. Does .600 have your seal of approval? I remember you hating .570 & .576.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-25-11 04:30 PM
  14. zocster's Avatar
    Diego, my wife's 9780 needs an update. Does .600 have your seal of approval? I remember you hating .570 & .576.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    600 is good, better than 576 that's what i know from running both for couple of days with hybrid.
    07-25-11 04:56 PM
  15. albertinik's Avatar
    Truly insightful and probably the best post in the whole thread. This is the kind of info that solves all problems.
    What else can you tell to someone that doesn't spot any difference between a .480&.600?? But we're really lucky because "personal Jesus" like you and Phill exist.!!!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by albertinik; 07-25-11 at 05:03 PM.
    07-25-11 05:00 PM
  16. oookram's Avatar
    Its an issue on the ribbon_app.cod file inject the 461 version and it will be sweet
    I injected the 480 ribbon_app.cod, but the problem is still there. Important is that with .480 firmware I haven't any issue. So plz suggest me what's the right .cod that manages notification menu!
    Thanks!!
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-25-11 05:56 PM
  17. diegonei's Avatar
    Ok, the personal jesus comment was funny. If I do what I do, it is because CB members did it to me when I was a noob. Just giving back to the community.

    @satanberry:



    I really didn't like .570. .576 thou was just not that good. I did use it before .600 came out. It was average.
    Last edited by diegonei; 07-25-11 at 07:59 PM.
    satanberry likes this.
    07-25-11 07:46 PM
  18. satanberry's Avatar
    Thanks Diego! I love that picture. Saved it for future use.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-25-11 10:37 PM
  19. oookram's Avatar
    Its an issue on the ribbon_app.cod file inject the 461 version and it will be sweet

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I injected the 480 ribbon_app.cod, but the problem is still there. Important is that with .480 firmware I haven't any issue. So plz suggest me what's the right .cod that manages notification menu!
    Thanks!!
    07-26-11 12:04 PM
  20. zocster's Avatar
    I injected the 480 ribbon_app.cod, but the problem is still there. Important is that with .480 firmware I haven't any issue. So plz suggest me what's the right .cod that manages notification menu!
    Thanks!!
    Dude, the answer had been given, follow it, I have no energy to explain

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-26-11 01:26 PM
  21. oookram's Avatar
    Dude, the answer had been given, follow it, I have no energy to explain

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It's better to sleep if you have no energy, these answers aren't useful in a forum. If anyone, except Sir zocster, can help me, it would be appreciated.
    Thanks a lot!
    07-26-11 07:02 PM
  22. satanberry's Avatar
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Zocster is always helpful. You even quoted him in your reply. Inject the cod from .461, not .480 as you said you've done.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-26-11 09:43 PM
  23. valzta's Avatar
    ive been using this OS for two weeks or so..
    works fine n faster than .480, but i think it drained my battery faster...
    hmmmmmmmm...
    07-29-11 01:22 AM
  24. laurah2215's Avatar
    Hey, all. Ran into a problem. I re-installed this OS and I can't open Email Management. When I try to, I get the message "Unable to open email set up application. Please contact wireless service provider." After an hour on the phone with my wireless service provider, I'm two steps backward. I've tried deleting service books, re-registering with the network and everything. I'm thinking it's the app itself. Anyone have an OTA of the latest Email App?
    07-29-11 06:04 PM
  25. zocster's Avatar
    http://www.coned-shop.com/Apps/Email...pplication.jad try this?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-29-11 06:07 PM
327 ... 910111213 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD