1. ggeffon's Avatar
    a buddy of mine just called me asking if I recieved a picture he sent me VIA MMS...

    he has VZW and I have the ATT BOLD...


    is this known issue?
    01-13-09 09:40 PM
  2. John Yester's Avatar
    Yep i have had problems before, but then decided to email or send thru BBM

    Must be a network problem, I have not tried it in a while.
    01-13-09 09:42 PM
  3. ggeffon's Avatar
    Yep i have had problems before, but then decided to email or send thru BBM

    Must be a network problem, I have not tried it in a while.


    i think my boy has a VZW Razor...so sending thru BBM is not an option...
    01-13-09 09:43 PM
  4. Username00089's Avatar
    VZW to Att is a network problem. I've experienced the same as you.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-14-09 01:55 AM
  5. clozer's Avatar
    I have too! I have looked everywhere for a simple solution. None yet.
    08-24-09 12:37 PM
  6. coldfeet06's Avatar
    I've had the same problem too. Best solution is email pictures.
    08-24-09 12:56 PM
  7. jayrod88's Avatar
    Also having the same problem between verizon and att mms messages. I can not send or receive mms messages between these 2 networks.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-24-09 01:02 PM
  8. pcmem's Avatar
    Encountered the same as well, also with VZW to Sprint, so its not just between CDMA and GSM.
    08-24-09 01:19 PM
  9. isaacleese's Avatar
    To send an MMS to a Verizon user, I always used the @vzwpix.com address (i.e. 2025555555@vzwpix.com)
    08-24-09 01:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD