1. ismethajametovic's Avatar
    I tried multiple combinations of the SSL and TSL, but to no avail.

    Any suggestions?

    (this is a free Yahoo account by the way.)
    04-12-12 09:11 PM
  2. boreas21's Avatar
    I tried multiple combinations of the SSL and TSL, but to no avail.

    Any suggestions?

    (this is a free Yahoo account by the way.)
    Hello!

    LogicMail Installation download logicmail from this site.

    My settings are:
    Incoming server
    IMAP (for POP connection unable in Options (up on the right corner on the screen) POP + forward).
    imap.mail.yahoo.com
    secure connection SSL
    Port:993 (it can be 995 but I think it appears automatically)

    Outgoing server (SMTP)
    smtp.mail.yahoo.com
    Port:465
    Authentication Plain
    Connection method: Auto

    I must say it did not want to run for me too but somehow I got it. Hope it will work for you also!
    Regards!
    ismethajametovic likes this.
    04-13-12 04:40 AM
  3. ismethajametovic's Avatar
    Hello!

    LogicMail Installation download logicmail from this site.

    My settings are:
    Incoming server
    IMAP (for POP connection unable in Options (up on the right corner on the screen) POP + forward).
    imap.mail.yahoo.com
    secure connection SSL
    Port:993 (it can be 995 but I think it appears automatically)

    Outgoing server (SMTP)
    smtp.mail.yahoo.com
    Port:465
    Authentication Plain
    Connection method: Auto

    I must say it did not want to run for me too but somehow I got it. Hope it will work for you also!
    Regards!
    Wish there was a, "like" button.

    EDIT: And there is such a button!
    Last edited by ismethajametovic; 04-13-12 at 06:28 PM.
    04-13-12 05:21 PM
  4. boreas21's Avatar
    Wish there was a, "like" button.

    EDIT: And there is such a button!
    Nema na cemu!
    Pozdravi
    04-14-12 04:55 AM
  5. abathia's Avatar
    Hi

    I have a similar Problem, how did you fix your one or any one please can guid me.
    08-24-13 03:07 AM
  6. goodayeh's Avatar
    Don't think Logicmail works on OS 7 devices.

    Used to use it on a Storm2 & always had problems.
    Gmail worked ok , but yahoo would always drop connection.
    08-24-13 08:03 AM
  7. MobileMadness002's Avatar
    Hi

    I have a similar Problem, how did you fix your one or any one please can guid me.

    I'd also like to point out that each post in the thread has a date as to when it was posted. Your request was made to a 16 month dead thread.
    08-24-13 08:37 AM
  8. abathia's Avatar
    Hi Mobile madness I agree with you and thanks, but I am new to this forum and still unable to find where to post a new post. This post was similiar to mine and hence replied. Can you or any one assist me, I am still not able to set up logic mail with yahoo, recently left carrier as contract finished and so no BIS
    08-26-13 12:18 AM
  9. MobileMadness002's Avatar
    Sorry, I don't use logicmail, maybe the developer has a help section. Or even possibly Yahoo might have a settings page. Good luck.
    09-01-13 09:16 AM
  10. abathia's Avatar
    Thanks I am upgrading to Z10 place an order yesterday, enough
    09-02-13 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD