1. ReccaKun's Avatar
    hi guys.. I need help i don't know why my bb wont back up.. it keeps giving me error and the whole process stops.. it work just fine a few months back so i donn't know what i'm doing wrong this time around pleae help thank you
    06-12-09 02:09 AM
  2. skyjackal's Avatar
    Try clearing your browser's cache, cookies, etc., then have another go at it. That helps many people who experience this problem. Good luck!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-12-09 02:13 AM
  3. ReccaKun's Avatar
    yay!! thank you soo much!! don't know why you have to clear em but its all good now thank you!!
    06-12-09 02:39 AM
  4. skyjackal's Avatar
    Glad it worked! Yeah, I'm not sure what the connection there is but it works. Always nice to see the message that your backup was created successfully! ; )

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-12-09 12:47 PM
  5. JBerryKid's Avatar
    clearing cache/cookies also worked for me when i had this problem.
    06-21-09 10:53 PM
  6. nikolous's Avatar
    that's strange... i'll have to remember this fix. but what could possibly link the two?
    06-22-09 01:17 AM
  7. xslippzx's Avatar
    Try clearing your browser's cache, cookies, etc., then have another go at it. That helps many people who experience this problem. Good luck!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    did the trick for me too... THanks!
    07-08-09 01:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD