1. fxzero's Avatar
    Me and my bro both got the 9650 today cause of the buy 1 get 1 free and his has preloaded apps and mine doesnt. but my main problem is that my email isnt working right i go to setup wizard then email setup i only get the option to use a work email with a blackberry enterprise server for some reason the personal email option isnt there??? And my browser only works if it is in wifi why is that. And there is a 3g connection
    P.S. this is my first blackberry
    Last edited by fxzero; 07-02-10 at 07:17 PM.
    07-02-10 03:16 PM
  2. callmeforge's Avatar
    Check with your carrier to ensure they set it up correctly. I've seen where they forgot to do something when activating and there is no BIS account only ready for BES. That could explain the browser issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-02-10 05:30 PM
  3. sx4dude2013's Avatar
    Def take it to the store! That sux. Good luck

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-02-10 06:26 PM
  4. fxzero's Avatar
    Yah as of right now unless i find out the problem im taking it back tommorrow
    07-02-10 06:34 PM
  5. xxxxxplayer's Avatar
    shouldn't happen. taking it back to the store is the most hassle free fix.
    07-02-10 06:53 PM
  6. fxzero's Avatar
    Problem is fixed, right before i was about to take it back i got a message saying i was connected to the wireless network and all the problems were fixed
    07-03-10 09:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD