1. Geoman45's Avatar
    Anyone having problems on their Bold connecting to email settings? I've been trying for the past two days and keep getting the "Your device had a problem connecting to the server" message. Thought it might be a problem with my 9900 but got the same thing with my 9700. Maybe the server is down for the holiday weekend for maintenance?
    09-05-11 10:40 AM
  2. o4liberty's Avatar
    Di you try resending your service books?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-05-11 10:57 AM
  3. Geoman45's Avatar
    Is there a way to do that without acessing the email settings?
    09-05-11 11:18 AM
  4. bmkraz's Avatar
    I'm having the same problem.
    09-05-11 12:44 PM
  5. shinematt's Avatar
    Yes, me neither, no Email settings access!

    I'm with TMobile, I guess it's a carrier problem. But in my opinion, it's one of these problems that should NOT happen.
    Geoman45 likes this.
    09-05-11 01:03 PM
  6. willtothewong's Avatar
    I too am trying to figure this out
    09-05-11 02:07 PM
  7. tylo123's Avatar
    I've been having the same issue. I thought it was something I was doing wrong. I have tried changing other settings and searching online for hours. I have the bold 9780. When I go to settings and add or manage email, I get an error message saying cannot connect to server.
    09-05-11 02:17 PM
  8. smijes's Avatar
    i called tmobile yesterday bc i was having the same issues and they told me it was on RIMs end and that RIM had said to expect a fix by the end of today...
    tylo123 and Geoman45 like this.
    09-05-11 02:43 PM
  9. alpha beta gaga's Avatar
    had this problem last week when taking sim from unit 2 and putting it into unit 3. so is it a rim issue or a carrier issue?
    Last edited by alpha beta gaga; 09-05-11 at 02:57 PM.
    09-05-11 02:53 PM
  10. crigga84's Avatar
    I'm sure you can send the service books if you access your email set-up from your carrier website.

    For example, I would go here and login/create login: BlackBerry Internet Service
    Geoman45 likes this.
    09-05-11 03:05 PM
  11. robtanz's Avatar
    Had the same problem with me when I switch. I had to access the BIS setup from the Rogers website. https://rogers.blackberry.com/

    I don't know how it works for other carriers.
    09-05-11 03:12 PM
  12. odessabuggs's Avatar
    I have the 9900 thru tmobile and haven't been able to access my Email settings from my phone I get the Error: "your device had a problem connecting to the server email settings" [retry] [cancel]

    Talked to blackberry support they weren't much help and the guys English was terrible which made him walking me thru steps even harder. Still no fix & he said he would leave my ticket open for 2 days. Maybe it would resolved on its own if it was a server issue.

    This is really annoying.
    09-05-11 03:57 PM
  13. bmkraz's Avatar
    Just got up and running on my phone.
    09-06-11 08:13 PM
  14. akraus88's Avatar
    Same Here. Works for me now! Fnally....
    09-06-11 08:17 PM
  15. Guatiao's Avatar
    Working again here! At last!!
    09-06-11 10:23 PM
  16. cctipps's Avatar
    Hi everyone, Mr.New Guy here! I have a real issue with this exact problem on my Bold 9780. Can anyone help me to fix this please
    09-08-11 02:47 PM
  17. Rhegie Steven's Avatar
    Same Problem with my 9860, I just got my bb9860 last month i have problem connecting email.. please advice
    10-26-13 03:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD