1. starheart24's Avatar
    My bold is really slow... I know its because of application memory. I had iheartradio, myspace, facebook, and 2 other small apps. I tried clearing my logs and old messages and I got back 40k memory space. Then I deleted all the apps and got less memory available. I deleted all my browser cache and I didn't do a battery pull but I alt **** deleted it. The bold is still so slow! I am about to give up on this phone. I love it but its so slow. I am on .167 OS.

    Any suggestions?
    06-01-09 10:12 PM
  2. savioAMG's Avatar
    "I didn't do a battery pull"

    Do one and see if it gets better.
    06-01-09 10:14 PM
  3. starheart24's Avatar
    I did the alt _shift_ delete and it didn't help.... do i need to do a battery pull to I thought the alt shift_ delete was the same


    ok i did a battery pull and it didn't help i have no applications now since i deleted them all and i only have 30k application memory now... ugh any ideas now?
    Last edited by starheart24; 06-01-09 at 10:23 PM.
    06-01-09 10:16 PM
  4. anon(52425)'s Avatar
    Get Quickpull.
    06-01-09 10:27 PM
  5. hivewax's Avatar
    Check if any APP's are running in the background.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-01-09 10:45 PM
  6. squish101's Avatar
    try OS .266 .
    06-01-09 11:02 PM
  7. newtoblack's Avatar
    I would absolutely upgrade your OS as well. (I went from .167 to .247) It made a huge difference for me. I was a bit skeptical/nervous to do an OS upgrade out of fear that I would destroy my phone, but the instructions on crackberry are very clear, and most ppl on these forums are awesome at helping. I actually think that you get better service and answers here then your carrier or Blackberry.

    Don't give up on the phone yet.
    06-01-09 11:03 PM
  8. hivewax's Avatar
    Running a big theme can slow your phone also.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-01-09 11:07 PM
  9. starheart24's Avatar
    I am only running the normal theme but i have my own background image... could this be making it show?
    06-01-09 11:09 PM
  10. hivewax's Avatar
    Maybe if it's an image over 5mb. I haven't updated yet and I'm OK. You need to check each APP running.
    Turn off bluetooth and WIFI if not needed.

    I have around 30 APP's downloaded and 8 MP3's.
    Last edited by hivewax; 06-01-09 at 11:18 PM.
    06-01-09 11:15 PM
  11. techsensei's Avatar
    I agree with "newtoblack"; upgrade the OS to .247. It's a night and day difference from .167. For me EVERYTHING works faster and more reliably on .247.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-01-09 11:51 PM
  12. hivewax's Avatar
    My APP memory drops to 1.4mb and when I do a pull, I get ~9mb. Runs fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-02-09 12:11 AM
  13. gbsn's Avatar
    My APP memory drops to 1.4mb and when I do a pull, I get ~9mb. Runs fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    now thats low
    06-02-09 01:15 AM
  14. hivewax's Avatar
    0.0mb right now. GMail is running and browsing on CB WAP. =P
    No eggtimer yet. I'm on the edge of a pull though!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-02-09 01:41 AM
  15. drs155's Avatar
    I did the alt _shift_ delete and it didn't help.... do i need to do a battery pull to I thought the alt shift_ delete was the same


    ok i did a battery pull and it didn't help i have no applications now since i deleted them all and i only have 30k application memory now... ugh any ideas now?
    If you LShift - Alt - Del, the as the phone boots back to the white screen you immediately Lshift - Alt - Del again its about the same as Quickpull,a dn near to a battery pull, but def do a pull anyway.
    06-02-09 08:58 AM
  16. cjsph88's Avatar
    yeah i agree, you should definitley upgrade.
    06-02-09 09:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD