1. harrym2088's Avatar
    Hi everyone,

    I recently bought this white blackberry 9700 and I've been told it just needs a software upgrade. But now when I plug the phone to wall charger. It doesn't switch on. Red light comes and go in intervals. I have seen other forums and all said that this is the issue with most of the bold handsets. Can anyone help with how to upload software?

    One more thing, when I connect the handset to the PC, it doesn't recognise the blackberry.

    Thanks in advance

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-27-11 05:59 AM
  2. Deathcommand's Avatar
    Plug into a computer.
    And wait until it actually goes to a screen (maybe error screen)

    Wipe and load OS.
    I think it froze during an OS update.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-27-11 07:05 AM
  3. harrym2088's Avatar
    When I plug into computer, the red led comes and goes. Normally with my old bold. It recognise the PIN when connected to PC. In this case nothing comes on screen.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-27-11 07:22 AM
  4. Rootbrian's Avatar
    I think you got ripped off. Either it has water damage or they were foolish and never took good care of it.

    Try getting apploader to grab it without the battery inside it, then once the loading process is complete, put the battery in ASAP.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-27-11 05:50 PM
  5. harrym2088's Avatar
    I did try uploading the software again and it gave me the automatic
    update for upgrading. It went to 50 % and then in between I got an
    error saying "Cannot connect to the blackberry device". Am I doin it
    right? It did work in the first place.
    Any suggestions.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-28-11 04:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD