1. SadikP's Avatar
    My BIS stops working every time my Network mode is 3G. (or 3G & 2G)

    the little BB symbol just disappears, internet, BBM & email will not work.

    As soon as I put my phone in to 2G mode everything starts to work.

    I'm on Three UK network witch is 3G by default.

    is this a common problem with the 9700? or does my phone need looking at?
    06-28-10 01:03 PM
  2. Klotar's Avatar
    As you surmised, the disappearance of the symbols behind the 3G indicator means you are no longer connected to BIS (similar to lower-case edge). How is your 3G signal strength compared to EDGE?
    06-28-10 01:39 PM
  3. SadikP's Avatar
    3G signal strength is full, (5 bars) almost all day long.

    No EDGE, only 3G and GPRS
    Last edited by SadikP; 06-28-10 at 02:35 PM.
    06-28-10 02:21 PM
  4. stuka85's Avatar
    i have a similar issue, but bb icon doesnt disappear, instead the data traffic indicator keeps showing a small up arrow blinking every second for about 5 minutes, when that happens is like if i wasnt connected, it doesnt send messages or receive emails and dont even think about browsing ahahha i fix it disabling the data connection and enabling it again.

    with the .743 the situation is not that often, but it still happens and its annoying
    06-28-10 02:45 PM
  5. SadikP's Avatar
    disabling the data connection and enabling it again only works sometimes for me
    06-28-10 04:02 PM
  6. SadikP's Avatar
    ........Anybody?
    06-29-10 06:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD