1. Timbo_UK's Avatar
    I was able to access a website fine using Bolt, then last week the site changed layout and now, I can log in fine, but some of the info that I should be able to highlight/click I cannot so cannot access. Would this be something they've done so now I can't access, I can do it fine using pc and ipod touch, just not my bb. Any ideas would be appreciated, thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-24-10 03:42 AM
  2. shansmi's Avatar
    Typical. This is why people use all 3 available browsers. Contact the site and ask them to hurry up and deploy a mobile version.

    We'll see how all this works when the new BB browser is released late this year.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-24-10 04:19 AM
  3. Timbo_UK's Avatar
    Typical. This is why people use all 3 available browsers. Contact the site and ask them to hurry up and deploy a mobile version.

    We'll see how all this works when the new BB browser is released late this year.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    But I can access certain parts of the site fine, are there any other browsers? The bb one just times out and won't load it at all lol. It just confused me as I can access some parts but not others...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-24-10 04:26 AM
  4. infinus's Avatar
    Have tried enabling javascript.
    If yes..

    It might be some un-parsable content by BB browser

    Try opera Mini.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-24-10 04:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD