1. AwJm's Avatar
    Just got a used AT&T 9900 .. When ever I connect it to Wi-Fi it totally locks up,..
    Ive tried about 4 Different OS on it and the same thing happens,..

    Any Ideas ??
    05-09-13 08:16 PM
  2. 93Aero's Avatar
    I have the 9900 and the first thing I would do is open Device Analyzer and run a Wi-Fi Diagostics Test. It should tell you how to resolve your issue.





    Hope this helps. If for some reason you don't have device analyzer search it in the Crackberry search bar and a link should come up. I think it was in the 9900 thread section about the Tmobile OS update.

    Let me know when you get your Wi-Fi working again.
    05-09-13 08:55 PM
  3. evan_2k's Avatar
    Just got a used AT&T 9900 .. When ever I connect it to Wi-Fi it totally locks up,..
    Ive tried about 4 Different OS on it and the same thing happens,..

    Any Ideas ??
    We're you ever able to resolve this issue?
    08-22-13 08:30 PM

Similar Threads

  1. Using data when connected to Wi-Fi?
    By exechimp in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 8
    Last Post: 02-05-12, 03:07 PM
  2. UMA - when connected to Wi/Fi
    By naughtyknott in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-09, 05:00 PM
  3. Unable to view website when connected to wi-fi!
    By Slobo50 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-08, 09:20 PM
  4. Connecting to wi-fi connection shuts of my curve
    By og809 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 06-09-08, 06:14 PM
  5. Connecting to Wi-Fi & Bluetooth, Media Problems
    By Ryan4s2 in forum BlackBerry 88xx Series
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-07, 03:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD