1. bbueding's Avatar
    Ever since I updated my 9930 on Verizon from 7.0.0.254 to 7.0.0.374, it seems my WiFi keeps going in and out of range in my condo. I never had a problem until I upgraded the OS. Now I also seem to connect to another network "NETGEAR" which I have no idea where that is coming from. Has anyone else had this problem? Thanks
    10-27-11 09:59 AM
  2. ibcop's Avatar
    Ever since I updated my 9930 on Verizon from 7.0.0.254 to 7.0.0.374, it seems my WiFi keeps going in and out of range in my condo. I never had a problem until I upgraded the OS. Now I also seem to connect to another network "NETGEAR" which I have no idea where that is coming from. Has anyone else had this problem? Thanks
    No problems with mine. I have a Belkin N750DB and zero issues. I can connect with either the 2.4 or 5 gHz.......
    10-27-11 10:02 AM
  3. danp2000's Avatar
    Try a battery pull or two.

    If that doesn't fix it then wipe the phone and re-load the OS especially if you upgraded your phone without wiping it.
    10-27-11 12:13 PM
  4. jrevans70's Avatar
    Dan I am having the same problem and have rebooted my 9930 and reinstalled the software....I believe it is due to the latest update.
    12-05-11 11:52 PM
  5. HankHowdy's Avatar
    I changed the bands and it worked a lot better for me.


    BlackBerry Bold® 9930 using Tapatalk
    12-08-11 01:02 AM
  6. metllicamilitia's Avatar
    How do you change the bands? I'm having issues with my home wifi and would like to try that.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-11 01:04 AM
  7. mhw100's Avatar
    I had the same problem but it went away once I got on to .540 I think it was. It wasn't the router at all.
    12-08-11 01:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD