1. sam00's Avatar
    Whenever I use Tapatalk I get an error pad block corrupted. It mainly happens when I am not using WIFI. Any ideas anyone?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    09-10-11 02:52 AM
  2. rafiks's Avatar
    Is the app even updated to run OS 7? better get in touch with developer .

    HTH
    09-10-11 02:54 AM
  3. sam00's Avatar
    Yes it is available for os7 as it shows up in app world
    09-10-11 03:08 AM
  4. o4liberty's Avatar
    I am having different issues and I removed and re installed it twice no luck. Seems to freeze up all the time.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    09-10-11 07:37 AM
  5. tryfe's Avatar
    Expires: Sep 14,2011 ( For people who haven't purchased it)


    1.395
    *Change Log*

    - Hopefully fixed problems with bis-b and mds cookie handling
    - Fixed problem with parsing recipients in PM
    -Added report post action




    Link: www.everyappmobile.com/o10/Tapatalk.jad
    Update to latest beta version & try that..
    09-10-11 08:41 AM
  6. big samm's Avatar
    tip from the developer in appworld item description...*If you get an error about "Last Block Incomplete in Decryption" or "Pad Block Corrupted", try turning on "BIS-B" in Settings. Otherwise, please contact customer support.
    09-10-11 09:03 AM
  7. sam00's Avatar
    tip from the developer in appworld item description...*If you get an error about "Last Block Incomplete in Decryption" or "Pad Block Corrupted", try turning on "BIS-B" in Settings. Otherwise, please contact customer support.

    Thanks big samm selecting the BIS-B setting fixed the problem

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    09-10-11 11:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD