1. Morjesta's Avatar
    I just bought 2 BlackBerries 9930 from Sprint USA, i got them to used them on Mexico. they where unlocked out of the box. Since i just put my SIM on them and they connected perfectly to Telcel Network. After a while of using them they went to GSM and wont change to edge or EDGE.

    Has anyone bumped to this issue? Any solutions.

    I know the compatibility for their network Sprint/Telcel. Will only connect to EDGE.

    I already check the Mobile Network.
    Data Services: On
    While Roaming: On

    Mobile Network: Telcel
    Network Selection: GSM/UMTS
    Network Mode: Already tried 2G, 3G and 2G/3G

    Still only shows GSM on both phones.


    Please help. I spent a lot of $ on this phones. And they are giving me a really pain in the %$#.

    Thanks!
    10-07-11 08:05 PM
  2. papped's Avatar
    Try doing Options > Device > Advanced System Settings > Host Routing Table > Menu > Register Now.

    Also try updating the PRL in the mobile network options.
    10-07-11 08:08 PM
  3. Morjesta's Avatar
    Try doing Options > Device > Advanced System Settings > Host Routing Table > Menu > Register Now.

    Also try updating the PRL in the mobile network options.
    Thanks let me see what goes on, ill let you know.
    10-07-11 08:11 PM
  4. Morjesta's Avatar
    It suddenly worked without doing anything!!!!

    Would Telcel was having a signal issue?
    No one knows!

    Thanks papped for your help!
    10-07-11 08:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD