1. BuddyC_cb's Avatar
    I am trying to update my BB 9930 to the newest 7.1 OS from VZW. At the beginning it begins backing up and gets stuck on "Social Feeds". It says device disconnected and it can't continue. Even when I do a normal backup, it gets stuck on social feeds.

    Anyone else have this issue? Know a way around it so I can update on my Mac.
    01-19-12 02:15 PM
  2. BuddyC_cb's Avatar
    Any help would be greatly appreciated.
    01-19-12 09:01 PM
  3. wolfee48's Avatar
    Any help would be greatly appreciated.

    See my response in the problems with VZW 7.1 thread.

    Fulfilling my Crackberry addiction from my 9930 via Tapatalk
    01-19-12 09:18 PM
  4. gutiman's Avatar
    See my response in the problems with VZW 7.1 thread.

    Fulfilling my Crackberry addiction from my 9930 via Tapatalk
    Hi, I'm experiencing this same problem, could you please tell me which thread exactly you mean?

    Thanks!
    01-27-12 10:21 AM
  5. wolfee48's Avatar
    Hi, I'm experiencing this same problem, could you please tell me which thread exactly you mean?

    Thanks!

    Here you go:

    Post #51

    http://forums.crackberry.com/blackbe...21/index4.html
    Last edited by dustanh; 01-27-12 at 11:21 AM.
    gutiman likes this.
    01-27-12 11:18 AM
  6. gutiman's Avatar
    Thanks, my cellphone is from Sprint, but I'll check it out.
    01-27-12 11:35 AM
  7. wolfee48's Avatar
    Thanks, my cellphone is from Sprint, but I'll check it out.
    No problem. It won't matter that you're on Sprint.
    Last edited by dustanh; 01-27-12 at 11:41 AM.
    01-27-12 11:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD