1. Sosa-22's Avatar
    Has anyone had this issue..where there light won't come when they receive a message?
    09-14-11 03:27 PM
  2. Jaguarr40's Avatar
    Has anyone had this issue..where there light won't come when they receive a message?
    You never did say what phone you have although you are in the 9900/9930 forum but I would go into your settings and options and make sure you have "ON" for sounds and LED to come on when you receive notifications just in case it was accidentally turned off.
    09-14-11 03:49 PM
  3. Sosa-22's Avatar
    I have the 9930, it's not the first time it has happend on my Blackberry but it is the first time it has happend with this one. I checked my settings before I sent the initial post but it didn't work. Thanks for your response though!
    Last edited by Sosa-22; 09-14-11 at 04:12 PM.
    09-14-11 04:07 PM
  4. DannyJK's Avatar
    Have you ever seen your LED flash for anything? Maybe its defective? Try setting the LED to flash when your connected to a Network.... I dont remember how to do this as I set mine to blink many Blackberry's ago. Maybe someone else can help if your unsure how to do this!

    EDIT: FOUND IT!!! Wooowowowowooowoo!

    On the Home screen or in a folder, click the Options icon.
    Click Display > Screen Display.
    Select the LED Coverage Indicator check box.

    Hope this helps!
    09-14-11 05:21 PM
  5. uhscale's Avatar
    Same problem on my side:
    Light was running fine, after a while, nothing appears.
    Only battery pull resolves and lights come back for mails or whatever.

    I think, it is a bug ...

    Alex

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    09-14-11 05:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD