02-17-12 12:30 PM
323 ... 89101112 ...
tools
  1. Gaven91's Avatar
    One can be found under Apploader file.

    Another is trying pasting this at your 'Search function' :

    C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

    And you should be able to locate the Loader XML File itself, with the vendor.xml inside it.
    12-23-11 06:56 PM
  2. dopke's Avatar
    I only deleted one vendor file, no problems installing it.
    12-23-11 06:56 PM
  3. BigNL's Avatar
    Has anyone else noticed jittery scrolling on websites with this OS. Especially noticeable scrolling through Crackberry forum pages.
    12-23-11 08:00 PM
  4. mlist84's Avatar
    One can be found under Apploader file.

    Another is trying pasting this at your 'Search function' :

    C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

    And you should be able to locate the Loader XML File itself, with the vendor.xml inside it.
    I also had this problem before. It turned out that the "AppData" folder is hidden. If you are using Windows 7, go to Control Panel, Folder Options, (check) show hidden files/folders.
    I hope this helps.
    12-24-11 12:13 AM
  5. MaxPayne79's Avatar
    I have a question. In of 6 and 5, appworld always installed the apps on either the device or media card and if i wanted to delete any remaining files after uninstalling an app, i could using the FILES app on my bb. But under os7 i can't find them and it's bothering me because under os6, something left over files caused apps to slow down or be less responsive. Does anyone know where those apps are being stored under OS7?
    12-24-11 01:18 AM
  6. rocxtothemoon's Avatar
    Why don't try for version 576 from AT&T?
    I found it at Blackberry desktop and device software download sites
    12-24-11 02:01 AM
  7. websun's Avatar
    tried 576 today. still has that sudden drop of battery
    12-24-11 06:50 AM
  8. ibiza.ben's Avatar
    These build are getting progressively worse. That's why I'm sticking with .296 until one comes out.
    12-24-11 07:17 AM
  9. Legal Eagle's Avatar
    These build are getting progressively worse. That's why I'm sticking with .296 until one comes out.
    Give the .585 with either the .540 or .503 radio file a go.

    It is stable, snappy and has good battery life. Many good reviews and I can vouch for it from personal experience.

    It is a huge leap from .296 and does not have the battery meter issue either.

    See page 2 of the Official .585 thread for how to do it.
    joju58 likes this.
    12-24-11 07:24 AM
  10. duck383's Avatar
    using this os and have seen the 100 to 92% battery drop and an average discharge rate of 8 to 30% even saw 127% cpl times after using the browser and socialscope back to .540 which has been great for me. hope a new 7.1 drops very soon
    12-24-11 07:39 AM
  11. jamesbondOO7's Avatar
    Wow, i'm soooooooooo impresed by your childish humour. Do let us know when the download is complete, it will make my Christmas.
    Not sure I will download it. If I do, I'll let you know.
    12-24-11 02:19 PM
  12. BigNL's Avatar
    The battery drop and "jitter" on this OS no good. Went back to Rogers .585. Much better...
    12-24-11 02:41 PM
  13. DaddyFizzle's Avatar
    This OS his a battery hog! Switched to 540/585 hybrid.
    12-24-11 03:49 PM
  14. Phill_UK's Avatar
    I can confirm ... the sudden drop of battery from 100 to 92 is here. 590 and 540.
    back to 503 for the moment
    It isn't in .540
    12-24-11 03:52 PM
  15. Phill_UK's Avatar
    tried 576 today. still has that sudden drop of battery
    Nope... wrong again
    12-24-11 03:53 PM
  16. emirozmen's Avatar
    It is in .585 and .590 lol
    12-24-11 03:57 PM
  17. Phill_UK's Avatar
    It is in .585 and .590 lol
    ...and in .579
    12-24-11 03:59 PM
  18. sbx9900's Avatar
    It isn't in .540
    I agree. I was on .540 for a month, more or less, and battery drain was on 5% increments using the options> device> battery way, and not through third party battery monitoring apps.
    12-24-11 04:01 PM
  19. emirozmen's Avatar
    ...and in .579
    Didn't know that.
    12-24-11 04:25 PM
  20. ibiza.ben's Avatar
    On .296 the battery is fine, lasts me throughout the day no problem. I also don't experience andy chopiness or lag. In fact on .585 there was lots of lag, especially in the browaser, when on crackberry forums!
    12-24-11 05:39 PM
  21. ubizmo's Avatar
    2nd full day on .590. It's now 16 hours since taking it off the charger. Because of the battery meter glitch, I don't really know how much charge I have left, but it says 42%. Today has seen moderate use: about 20 minutes of talk time, an hour or so of Kindle reading, some emails and web browsing, a fair amount of news reading. One podcast download. 3G on all day.

    I don't know if this is the best battery life yet, but it's not bad.
    12-25-11 12:29 AM
  22. bitje's Avatar
    This OS his a battery hog! Switched to 540/585 hybrid.
    After the phone discharged completely I pulled the battery on each occasion (2x), waited like 10 seconds and then put it back and charged it both times fully before beginning using the phone... in both occasions I had the 10% drop in the first thirty minutes after the full charge.. and this with light use.. I am on t-mobile and have whatsapp as the only third party app installed and I don't make more than 30 minutes call a day and I don't message more than 1 hour a day.
    Now I know that the first discharge is only half of the story.. The second half is that with light use the phone will merely last 1 day whether with the previous official release in combination with the .503 radio having the same phone on the same network with the same kind of usage resulted in the phone lasting two days.
    So yes I agree slightly with your statement.. since the phone still last one day.. but since it can do better than that by a 100%, this release can be considered from that perspective as a battery hog
    Last edited by bitje; 12-25-11 at 02:42 AM.
    12-25-11 02:38 AM
  23. mitchy_mitch's Avatar
    I down graded to .585 last and had the same issue this morning with my battery level @ 85% after an over night charge. I'm wondering if this is a battery issue or a software issue?
    Problem solved..... Flashlight 2 for 1 app was causing the problem.
    12-25-11 03:50 AM
  24. pparadisom's Avatar
    This OS is working kinda fine for me BUT there's something bad with the file management (at least with the pictures)... If you copy a picture and paste it in another Folder it makes tons of copies of the picture and you have to reset the phone to return to normal.

    Oh, Almost forgot... There's something strange with the camera too. I don't know how to explain.

    I think I'll give .585 a try... Seriously, we need 7.1

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by pparadisom; 12-25-11 at 04:38 AM.
    12-25-11 04:36 AM
  25. Ganaa's Avatar
    i have my BB 9900. its bought 3 weeks ago but i have problem my battery indicator icon is not working. 4 days ago i got charged my battery until 100% this morning my battery indicator icon was pointed 100% but suddenly my BB 9900 turned off. how can i fix it?
    12-25-11 05:09 AM
323 ... 89101112 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD