1. giorgoskyropoulos's Avatar
    hello there, i'm from Greece with my 9900 device. My carrier here said before minutes that they have H+ signal but i never noticed that on my phone. Is there any setting that i have to do ? (my carrier is vodafone).

    thanks in advance.
    09-16-11 01:36 PM
  2. Fnord's Avatar
    Go to Options > Network & Connections > Mobile Network > make sure you use one of the H+ options under Network Mode
    09-16-11 01:42 PM
  3. giorgoskyropoulos's Avatar
    Go to Options > Network & Connections > Mobile Network > make sure you use one of the H+ options under Network Mode

    just give me 3G - 2G and 3G&2G .... any other idea???
    09-16-11 01:55 PM
  4. mssca's Avatar
    just give me 3G - 2G and 3G&2G .... any other idea???
    You should have an option with 3G/H+ & 2G OR anything with H+ on it. If not, I would go back to the service provider(carrier) and ask for help. This may be an OS error that can be rest by them.

    Also, try pulling out the battery and re-booting and see if H+ appears in that list. I have mine set to 3G/H+ & 2G so that I always get a signal.
    09-16-11 02:02 PM
  5. slpro's Avatar
    Vodafone Portugal with the same here... They dont sell it yet, so no support...
    09-16-11 02:13 PM
  6. ArabPDA's Avatar
    it can be the firmware, try to upgrade it.
    09-16-11 02:27 PM
  7. giorgoskyropoulos's Avatar
    You should have an option with 3G/H+ & 2G OR anything with H+ on it. If not, I would go back to the service provider(carrier) and ask for help. This may be an OS error that can be rest by them.

    Also, try pulling out the battery and re-booting and see if H+ appears in that list. I have mine set to 3G/H+ & 2G so that I always get a signal.
    as about the OS i have .296 bundle 1465. I dont know if something happens with this version. And, my 9900 is an unlock device working well for all the rest. Just the H+ signal.
    09-16-11 02:29 PM
  8. giorgoskyropoulos's Avatar
    it can be the firmware, try to upgrade it.
    you mean OS ?
    09-16-11 02:30 PM
  9. gingertonic's Avatar
    Yes, try updating to .353 or .362

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    giorgoskyropoulos likes this.
    09-16-11 02:38 PM
  10. giorgoskyropoulos's Avatar
    Yes, try updating to .353 or .362

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    and what about the vendor of different carrier ?
    09-16-11 02:56 PM
  11. blackcolor's Avatar
    can anyone post a photo which got the H+ signal shown on screen ?

    thanks a lot.
    09-16-11 02:58 PM
  12. DannyJK's Avatar
    Hold on everybody.... Some carriers 9900 only show 3G even though they are on the H+ network. Its up to the carriers weather they want to market their phone as 3G or H+ as both arent wrong. HSPA+ is still a 3G network.... well 3.5G but you get the idea.

    Your phone most likely is running on the H+ network. You probably just bought your phone from a carrier that only shows 3G on their phone. Changing the OS will not help with this as what the phone displays is hard coded on the phone and is not Firmware/OS related.

    If I helped clickem mah Thanks buttons! Take Care!
    giorgoskyropoulos likes this.
    09-16-11 03:02 PM
  13. Phill_UK's Avatar
    H+ is a North American marketing gimmick... you won't get that icon in Europe.

    If your network supports H+ speeds, you will be getting it, just without the icon.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    giorgoskyropoulos likes this.
    09-16-11 03:55 PM
  14. M.Rizk's Avatar
    I bought my device just for this icon and the 1.2 GHZ processor
    10-22-11 07:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD