1. snowsquirrel's Avatar
    I have had this 9900 working on BIS. I gave it to my brother to try out, but his IT guy can't get it to connect to their BES. Before I gave it to him, I ran device switch wizard to get my stuff off, then did a security wipe, then upgraded to 296 before I gave it to him. Is there issues with OS7 and BES?
    08-23-11 11:15 AM
  2. mpshah's Avatar
    Not that I can think off. I activated by BES X by connecting the phone to my laptop that had outlook configured over exchange. I don't think OTA is possible. Try the wired way.
    08-23-11 11:38 AM
  3. snowsquirrel's Avatar
    Thanks, I'll pas along the message.
    08-23-11 12:02 PM
  4. screamlordbyron's Avatar
    I got two 9930s up and running on BES yesterday with no problem.
    08-23-11 12:20 PM
  5. kjjb0204's Avatar
    I downloaded the Enterprise Activation app from appworld and it worked like a charm.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-23-11 12:33 PM
  6. oilseeker's Avatar
    Thanks for the tip - I was having the same problem connecting my new 9900 to the company BES, but as soon as I downloaded the Enterprise Activation app, I was able to connect without any difficulty. Why that app doesn't come pre-loaded on the device is beyond me.
    08-25-11 01:30 PM
  7. lewisc1979's Avatar
    I was able to connect to BES at work OTA just fine with my 9930. Now, I have a question for those of you that used the Enterprise Activation app on Sprint. Do you have the $20 BES addition on your BlackBerry plans? I'd like to drop that if possible.
    08-25-11 02:37 PM
  8. FBA's Avatar
    Thanks for the tip - I was having the same problem connecting my new 9900 to the company BES, but as soon as I downloaded the Enterprise Activation app, I was able to connect without any difficulty. Why that app doesn't come pre-loaded on the device is beyond me.
    It does, if your data plan has been provisioned for BES. That's tied to the data plan on your Mobile number.
    08-25-11 03:10 PM
  9. manofice1's Avatar
    No issues wirelessly activating 9930's on BES
    08-25-11 03:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD