1. always_On_point's Avatar
    Is any one experiencing the same issue? When I try to access any website it says "Error code: 10006 or Error code: 10005" the URL cannot be accessed.. I tried accessing crackberry.com...craigslist.org.. I asked my friends that have blackberrys to use the browser to see that I wasn't the only one. With that said, I'm not the only one. Any suggestions?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 10:39 AM
  2. bearclawcoffee's Avatar
    Same here be weather not loading

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 10:54 AM
  3. bearclawcoffee's Avatar
    Its either BB or Verizon hmmm

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 10:55 AM
  4. jaybirdclams's Avatar
    I have the same trouble. Some sites can be accessed others can"t. I am on Att
    11-07-11 10:56 AM
  5. NessaPoett's Avatar
    I get the same error code and I cant seem to figure it out myself. When I try to visit Crackberry or Mobihand website I cant. I even tried downloading a theme I just purchased through my computer and when I recieved the link to download it wouldnt let me either >_< I wonder what is going on...Someone HELP!!!
    11-07-11 10:57 AM
  6. JRoman2k10's Avatar
    Same here and am on Sprint Something doth be rotten in Canada
    11-07-11 10:58 AM
  7. AbstraKt's Avatar
    Just got kicked from BB's BIS (can't send PIN's to myself) but I can use my bridged PB...
    11-07-11 11:01 AM
  8. DarthHideous's Avatar
    Its gotta be a RIM issue. I just got off the phone with Sprint. No help there. If this is happening across carriers it must be a yet another systems issue. I shoulda gone Android and not looked back...
    11-07-11 11:04 AM
  9. NessaPoett's Avatar
    RIM is starting to really **** me off, I think Iphone it is for my next upgrade with Verizon. I cant take this crap anymore!!!
    11-07-11 11:05 AM
  10. KoreAairlines's Avatar
    I sens outage incomeing -_-
    but actually its working fine for me
    11-07-11 11:09 AM
  11. Fnord's Avatar
    Same problem on Rogers in the GTA. Browser and various apps are having loading issues - email and BBM are working fine.
    11-07-11 11:12 AM
  12. bearclawcoffee's Avatar


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:14 AM
  13. always_On_point's Avatar
    I'm glad I'm not the only one.. But its upsetting we just left a major outage & now this.. RIM; you're letting me down once again.. I've been loyal to you for so many years idk if I can continue with all this systems crashing!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:41 AM
  14. bearclawcoffee's Avatar
    I'm glad I'm not the only one.. But its upsetting we just left a major outage & now this.. RIM; you're letting me down once again.. I've been loyal to you for so many years idk if I can continue with all this systems crashing!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Everything is fine now calmo

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:42 AM
  15. always_On_point's Avatar
    Its gotta be a RIM issue. I just got off the phone with Sprint. No help there. If this is happening across carriers it must be a yet another systems issue. I shoulda gone Android and not looked back...
    Same here budd, I got of the phone with Sprint, the guy was cool, he said he's been receiving calls non stop from blackberry constumers. The problem is coming from RIM!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:45 AM
  16. bearclawcoffee's Avatar
    Bereader not working - now that makes me sad whois with me?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:46 AM
  17. always_On_point's Avatar
    Everything is fine now calmo

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    On that note; disregard my message! I will be loyal to my Berry.. Hahaha

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:48 AM
  18. bearclawcoffee's Avatar
    On that note; disregard my message! I will be loyal to my Berry.. Hahaha

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    No prob just watch the vid I posted right above yours - so true

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 11:52 AM
  19. sleepngbear's Avatar
    Wow -- I thought it was my brand new phone acting up. Right around 11 this morning I was getting the above mentioned errors in the browser and 504 errors in BeWeather, and the PlayBook could not communicate with the phone. I was on the horn with at&tand they couldn't figure it out. I resent service books and got browsing back, and I ended up reinstalling BeWeather to get that working again.
    Mysteriously the bridge just started working by itself. Bizarre.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 12:22 PM
  20. kmcobra64's Avatar
    Same on verizon, but all good now

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    11-07-11 12:24 PM
  21. Jonnycraig's Avatar
    Look at the cb homepage as is a global isp thing and rim nothing to do with rim (hence y emails/bbm are working) but as usual everything is blamed on rim, its amazing apple never have a problem with there online systems such as siri (look it up)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-07-11 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD