1. esuser's Avatar
    Today my 9900 bricked again, but i am running into a problem while trying to reload the OS on it. When i run the apploader it begins the update, but when i get to the screen saying "connecting to JVM", it will not connect. I have retried it many times, and have tried pulling the battery when the message appears, however nothing seems to work.

    Is there anything else i can try to get it to connect to JVM?
    12-02-11 08:31 PM
  2. jeffrey1027's Avatar
    Which os are you using to reload?
    12-02-11 08:33 PM
  3. esuser's Avatar
    im using 7.0.0.540, since that was the one that i used to unbrick the phone last time
    12-02-11 08:34 PM
  4. JBoen's Avatar
    Try different USB port
    12-02-11 08:51 PM
  5. esuser's Avatar
    ^^didn't work, keep getting the same message, any other suggestions? or will i have to send it in for repair?
    12-02-11 09:04 PM
  6. mohawk apple's Avatar
    Today my 9900 bricked again, but i am running into a problem while trying to reload the OS on it. When i run the apploader it begins the update, but when i get to the screen saying "connecting to JVM", it will not connect. I have retried it many times, and have tried pulling the battery when the message appears, however nothing seems to work.

    Is there anything else i can try to get it to connect to JVM?
    Had the same exact problem loading up .540 onto my wifes 9810.
    12-02-11 10:59 PM
  7. esuser's Avatar
    At least im not the only one having this problem then lol, but ive done more reading but have yet to find a solution, so i guess my only option is to send it to be repaired
    12-02-11 11:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD