Prime Day Deals:FireTV Stick $15 | Echo Dot $23
12-07-14 07:10 AM
27 12
tools
  1. ansaf1234's Avatar
    Hi,
    I have a blackberry bold 9900 and it is not Working from today onwards....It is totally dead ,the red light also not blinking ..last night its battery is low as only15% is remaining..but i dont charge it on night and leave it and not touched..after 10 hours when i take the phone and look it is not working.so i charge it for 3 hours.but no response....and also no response when connecting to PC, apploader not detecting....before few days i opened it for repairing the wifi antenna align problem as i seen in CB....and after that it is working without any problem for 3 days....but now it is dead....i connected it to the plug without battery also but no hope.....the battery is also fine which is second one bought one month ago........
    so ...is there any expert to solve my problem as soon as possible......

    thanks...
    12-05-13 07:59 AM
  2. BadGoliath42's Avatar
    ................. So did you try another AC adapter................... ?

    Sometimes the USB connector gets loose, and it won't work anymore. Tried with my old 9550 and some would work, others not, when they were all working before.

    Posted via CB10 1.4.3 Beta on my Z30
    12-05-13 08:13 AM
  3. ansaf1234's Avatar
    i tried several adapters........also tried connecting the pc with 3 new cables .but no hope...is there anyway to fix it???
    12-05-13 08:35 AM
  4. BadGoliath42's Avatar
    Do you have any charging cradle to try charging with the bottom ports?

    Posted via CB10 1.4.3 Beta on my Z30
    12-05-13 10:08 AM
  5. ansaf1234's Avatar
    no....but the red light not lighting up without the battery also when connecting to pc and adapter......
    12-05-13 11:05 AM
  6. dangerousfen's Avatar
    Perhaps you disturbed a connection when you opened it up to repair the antenna. You say it did work after the repair but you may have introduced an intermittent fault which has now become solid.

    Open it up again and carefully check for any visible issues.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    12-05-13 12:00 PM
  7. ansaf1234's Avatar
    Perhaps you disturbed a connection when you opened it up to repair the antenna. You say it did work after the repair but you may have introduced an intermittent fault which has now become solid.

    Open it up again and carefully check for any visible issues.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    can u please explain clearly....means which area to check properly.....
    12-05-13 12:05 PM
  8. dangerousfen's Avatar
    can u please explain clearly....means which area to check properly.....
    Well, you should check that there's no damage around the USB connector, but it could be anything that wasn't put back correctly. I'm not saying that you did cause any damage but it's worth double checking.
    12-05-13 02:54 PM
  9. ansaf1234's Avatar
    Well, you should check that there's no damage around the USB connector, but it could be anything that wasn't put back correctly. I'm not saying that you did cause any damage but it's worth double checking.
    i have checked everywhere no problems were found.....so...can any experts please help me to fix the problem of my device.......
    12-06-13 11:49 AM
  10. David Murray1's Avatar
    Buy a new one :\
    12-06-13 12:00 PM
  11. dangerousfen's Avatar
    Buy a new one :\
    I agree David, sounds like it's cattled.
    12-06-13 03:16 PM
  12. DiegoV_G's Avatar
    I agree David, sounds like it's cattled.
    I agree too. Sounds like the phone is dead
    12-06-13 04:38 PM
  13. ansaf1234's Avatar
    i have checked the inside battery of the device with multimeter which is only 0.25v(without AC charger) and 0.28(with AC charger).
    and also with and without charger connected there is only 0.15v in the battery connecting pin(checking first and last pin)of the board.so i think there is no power comming to the battery connecting area...so there is anyway to fix this issue....
    Last edited by ansaf1234; 12-07-13 at 04:48 AM.
    12-07-13 03:50 AM
  14. ggvomsee's Avatar
    ..das gleiche Problem habe ich auch...

    Posted via CB10
    12-07-13 05:11 AM
  15. ansaf1234's Avatar
    did u fix the problem???
    12-07-13 08:34 AM
  16. ansaf1234's Avatar
    still no one helped me ...is there anyone to identify the problem??
    12-10-13 08:58 AM
  17. CurvaVita's Avatar
    Hi,
    I have a blackberry bold 9900 and it is not Working from today onwards....It is totally dead ,the red light also not blinking ..last night its battery is low as only15% is remaining..but i dont charge it on night and leave it and not touched..after 10 hours when i take the phone and look it is not working.so i charge it for 3 hours.but no response....and also no response when connecting to PC, apploader not detecting....before few days i opened it for repairing the wifi antenna align problem as i seen in CB....and after that it is working without any problem for 3 days....but now it is dead....i connected it to the plug without battery also but no hope.....the battery is also fine which is second one bought one month ago........
    so ...is there any expert to solve my problem as soon as possible......

    thanks...
    Please have a try of force restore. Remove the battery, connect PC with a USB cable, and then restore your system. I think you'd better use a lower version ROM.
    12-10-13 09:38 AM
  18. ansaf1234's Avatar
    Please have a try of force restore. Remove the battery, connect PC with a USB cable, and then restore your system. I think you'd better use a lower version ROM.
    but how i connect to pc..it is not detecting and apploader is not showing anything...is there any alternative to connect to pc a dead phone??
    12-11-13 06:36 AM
  19. CurvaVita's Avatar
    but how i connect to pc..it is not detecting and apploader is not showing anything...is there any alternative to connect to pc a dead phone??
    When you pull out you battery and connect to your PC with a ROM Loader opening, your phone will show for a several seconds in general. BTW, remember to delete the Vendor document before re installing ^_^


    Sent from my iPhone using CB Forums mobile app
    12-11-13 06:57 AM
  20. ansaf1234's Avatar
    i have removed the small round battery inside the phone and checked but there is no volt in it....is it problem of this battery..what is the original volt of this battery,,,
    12-11-13 07:40 AM
  21. ggvomsee's Avatar
    habe das gleiche Problem und in 'good old Germany' gibt's anscheinend keine Hilfe..kann mir jemand aus dem Forums helfen?....

    Posted via CB10
    12-12-13 12:48 PM
  22. ansaf1234's Avatar
    there is only 0.15v comming to the battery connector when charging ...so is it the problem of powe ic??
    12-13-13 11:27 AM
  23. edu3110's Avatar
    Just get a BlackBerry 10 device.

    Post via my AWESOME Q10! BBM Channel: C12140D
    12-13-13 12:15 PM
  24. DiegoV_G's Avatar
    Just get a BlackBerry 10 device.

    Post via my AWESOME Q10! BBM Channel: C12140D

    +1

    Posted via CB10
    12-15-13 09:27 PM
  25. WhiteBerry's Avatar
    I'm having the exact same issue with my 9900 except it's never been taken apart I can't find a solution, even made a separate thread about it. Tried multiple chargers and sockets, even connected to the laptop etc

    Posted via CB10
    12-31-13 01:33 PM
27 12

Similar Threads

  1. The Rise and Fall of BlackBerry: An Oral History
    By m1a1mg in forum News & Rumors
    Replies: 27
    Last Post: 12-07-13, 09:34 AM
  2. Blackberry Mini Speaker
    By lower90 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-06-13, 03:42 PM
  3. BlackBerry 10 android questions
    By berryabusr88 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-13, 07:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD