1. phonegeek#AC's Avatar
    Question for those that have been using 7.1.0.190. I have noticed that the ssid changes and is never the same between uses.

    I can go into the options and manually change it and it appears correct on the phone but does not show changed on devices that try to connect to it. However it doesn't keep the changes after the phone is restarted...

    Everyone else seeing this?


    PG
    01-12-12 08:50 PM
  2. Phill_UK's Avatar
    Yep, noticed exactly the same thing. Mine comes up as vodafone Mobile Hotspot xxxx and the number is different every time I use it, even if I manually rename it (after every reboot)
    Last edited by Phill_UK; 01-12-12 at 09:06 PM.
    01-12-12 08:58 PM
  3. phonegeek#AC's Avatar
    Thanks Phill! At least now I know I am not losing my mind... Or at least there are others that are seeing the same thing...


    PG
    01-12-12 09:03 PM
  4. cbdave's Avatar
    Mine is working flawlessly, on Verizon with a 9930... Do you have a data plan that supports tethering/hotspot? It won't work unless you do.
    01-14-12 01:46 AM
  5. emirozmen's Avatar
    Flawless experience. I just entered internet to APN and booooom! Working ever since.
    I get some good speeds on 3G
    01-14-12 04:36 AM
  6. Rootbrian's Avatar
    mine works fine too!
    01-14-12 04:37 AM
  7. igotberryfever's Avatar
    Yeah it working but you cant name it. I have noticed that too it keeps changing.
    01-14-12 05:57 AM
  8. 2001bmw330xi's Avatar
    For me it always goes back to "blackberry mobile xxxx" (where the x's are random digits). What is weird though is that the password I set remains the same, while the SSID changes.
    01-14-12 07:23 AM
  9. eds817's Avatar
    I could not get Hotspot to work on .190 so went back to .74. At first use I got the login screen for the APN, username and password. After that it would just connect. It said it was connected but I couldn't connect my PlayBook. So I'm back on .74 until TMO (lmao) or someone else releases an official version.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    01-14-12 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD