01-05-13 01:53 PM
246 ... 678910
tools
  1. jaydee5799's Avatar
    04-14-12 03:58 PM
  2. jasmeet9sb's Avatar
    Battery pull.

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    But that's a bug though !! I know I can make it to display correctly by doing a battery pull, I'd expect it display correctly same as any other theme .
    04-14-12 04:01 PM
  3. jaydee5799's Avatar
    I just discovered a bug in this theme, where it shows double clock. It happened after I wanted to activate this theme in place of original OS 7 theme. See attached screen shot .
    Can't be a bug because it has never happened to me.
    Maybe a battery pull would reset your device and then it won't happen again.
    04-14-12 04:08 PM
  4. hamsterwheel's Avatar
    But that's a bug though !! I know I can make it to display correctly by doing a battery pull, I'd expect it display correctly same as any other theme .
    Do you by chance have Fancy Widgets installed, or some sort of similar app? Because this will happen with any of these apps. I know. It's happened to me. Remove the app, and theme is fine.
    It's not a bug on the theme it's these other apps that don't play nice with custom clocks...
    04-14-12 04:14 PM
  5. jasmeet9sb's Avatar
    I noticed it once before and ignored it as one time bug as it was gone by a soft reboot, but its there again after switching from another theme, so its definitely a bug !!

    No I don't have Fancy Widgets on my BB .
    04-14-12 04:22 PM
  6. chesternoos's Avatar
    Great job!

    04-14-12 06:17 PM
  7. dcburke789's Avatar
    But that's a bug though !! I know I can make it to display correctly by doing a battery pull, I'd expect it display correctly same as any other theme .

    @_@ haven't seen any other theme use the big split clock on OS7...hard to say...

    And I have been running it for 6 weeks solid...and I have never experienced that...nor have any of my testers...

    What os do you have?

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    04-14-12 08:10 PM
  8. dcburke789's Avatar
    I noticed it once before and ignored it as one time bug as it was gone by a soft reboot, but its there again after switching from another theme, so its definitely a bug !!

    No I don't have Fancy Widgets on my BB .

    Well??? What OS?

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    04-15-12 11:04 AM
  9. jasmeet9sb's Avatar
    I'm using Bold 9900 OS 7.1 .
    04-16-12 12:36 AM
  10. nashshafrulrezza's Avatar
    it happen to me sometime.. it not a bug.. it is app causing it.. I load all my app thru bbsak.. and sometime it happen to me when changing theme.. I think not really a big issue.. just reboot your phone.. and it should be under 1 minute reboot time for os 7.1.

    Sent from Crackberry forums app with the awesome Bold 9900 keyboard.
    04-16-12 01:54 AM
  11. ria__x's Avatar
    I just discovered a bug in this theme, where it shows double clock. It happened after I wanted to activate this theme in place of original OS 7 theme. See attached screen shot .
    why are you so determined to say it's a bug? there is no theme building software for os 7 therefore it might take a bit slower for something as nearest to a custom theme as possible to load. it's recommended that everytime you change theme, install a theme. you do a reboot.. just sayin'
    04-16-12 03:19 AM
  12. dcburke789's Avatar
    I'm using Bold 9900 OS 7.1 .
    a little MORE SPECIFIC please?

    ie: 7.1.0.267
    04-16-12 08:20 AM
  13. jasmeet9sb's Avatar
    Os 7.1.0.342 .
    04-16-12 11:44 AM
  14. jaydee5799's Avatar
    While I am running this theme on my 9930 with the .340 OS, isn't 342 a leak? Maybe going back to an official OS would help?
    Last edited by jaydee5799; 04-16-12 at 12:50 PM.
    04-16-12 12:01 PM
  15. daveshiz's Avatar
    .342 for 3 weeks no probs at all !!
    04-16-12 12:14 PM
  16. jasmeet9sb's Avatar
    While I am running this theme on my 9930 with the .342 OS, isn't 342 a leak? Maybe going back to an official OS would help?
    It's official for 9900 & for 9930 as well .
    Last edited by jasmeet9sb; 04-16-12 at 12:38 PM.
    04-16-12 12:19 PM
  17. jaydee5799's Avatar
    It's official for 9900 & for 9930 as well .
    So a reboot after you change the theme doesn't help?
    04-16-12 12:52 PM
  18. jasmeet9sb's Avatar
    Yes rebooting does help, but I don't have that issue with switching other themes i.e. I don't need to reboot my phone !!
    04-16-12 01:26 PM
  19. ria__x's Avatar
    Yes rebooting does help, but I don't have that issue with switching other themes i.e. I don't need to reboot my phone !!
    i am using the same phone. i am on the same OS. and i also have to reboot when i put this theme on. including two other themes which have CUSTOM TOP BANNER / CUSTOM CLOCK / CUSTOM FONTS it is a bug of OS 7 as a WHOLE NOT the theme. do you understand? just have to get used to it or get a new phone i'm afraid if it's such a problem..
    04-16-12 01:41 PM
  20. jaydee5799's Avatar
    It's official for 9900 & for 9930 as well .
    OH yeah i see it went official about 10 minutes before you posted this. Good. but I have my leak so I guess it doesn't matter. It works either way. maybe you have a bad OS install? but more than likely another problem. Diff languages installed? Screen widgets?
    04-16-12 01:42 PM
  21. jasmeet9sb's Avatar
    @ria_x I've asked the Developer to look into it, which he/she is doing. Please let him/her do it. do you understand?
    04-16-12 03:04 PM
  22. ria__x's Avatar
    @ria_x I've asked the Developer to look into it, which he/she is doing. Please let him/her do it. do you understand?
    i'm sure he'll tell you the same thing i said but ok if you want to be like that so be it.
    04-16-12 03:42 PM
  23. dcburke789's Avatar
    While I am running this theme on my 9930 with the .340 OS, isn't 342 a leak? Maybe going back to an official OS would help?

    Why would they do that? Its obviously a BUG!! jk

    Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk
    04-16-12 04:24 PM
  24. anon(826501)'s Avatar
    OK, bought De-Nex7, like it.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    04-19-12 11:28 PM
  25. anon(826501)'s Avatar
    De-TequilaNex7. My ten year old Yorkshire Terrier Tequila on De-Nex7.


    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    04-19-12 11:59 PM
246 ... 678910
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD