1. obsidian6's Avatar
    So for whatever reason my maps application is not showing up anywhere. I really am not sure why. It will show up when I use the Precision Silver theme or any custom theme, but not the completely standard Precision AT&T theme. Anyone know why that is?
    01-16-09 02:31 PM
  2. bt224's Avatar
    AT&T blocks it in favor of their own navigator.
    01-16-09 02:33 PM
  3. obsidian6's Avatar
    HAHA! seriously? I can't believe that's the issue, how funny.
    01-16-09 02:44 PM
  4. bt224's Avatar
    Yep, that's the whole deal. It can still be there, you just can't see it. It's a shame, because I actually like the AT&T theme just fine.
    01-16-09 02:46 PM
  5. cavingjan's Avatar
    Is there any way to unhide it?
    01-18-09 01:42 PM
  6. knicksfan1025's Avatar
    Go to menu button and click show all then highlight it and click menu and uncheck hide

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-18-09 01:58 PM
  7. gaganchow's Avatar
    Is there any way to unhide it?
    Yes, confirm that it is installed & choose a non-AT&T theme.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-18-09 02:00 PM
  8. cavingjan's Avatar
    I'm new to blackberry (used palm os for years), how do you confirm if is it installed? I am using a non-ATT theme.

    When I got to the menu button, I get no option for show all. This is in the main screen.
    01-18-09 02:12 PM
  9. obsidian6's Avatar
    when I was reinstalling my OS I made sure the checkbox was selected to install Blackberry Maps. I kind of wish the stupid thing would just show up in the AT&T theme so I could just use that instead of fretting about which theme to use! Lol. Silly me.
    01-18-09 02:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD